VÄLKOMMEN TILL KÅRSTA GK!

Den familjära golfklubben där alla medlemmar och gäster spelar och utvecklar sitt golfspel på en välskött bana i social gemenskap i en trivsam miljö.

Föreläsning -Mindfulness

Välkommen på föreläsning den 24 april kl 18:00-19:00, Kårsta GK! Kostnadsfritt och anmälan gör du genom att klicka på länken nedan eller i receptionen. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Städdag 23 april

Dags för vårstädning på klubben!
Vi börjar kl 09:00 och här är några saker som ska göras:
• Stugorna ska städas
• Nya tävlingskuren ska iordningställas
• Omklädningsrummen fixas till
• Banan ska finputsas

Ta gärna med egna verktyg som du tror behövs. Alla som är med bjuds på fika, är du med hela dagen bjuder vi även på lunch.

Varmt välkomna!

NYHET! Knalle-cupen för seniorer!

För spelglada seniorer gör vi nu ett försök att under året genomföra en MATCH-SPELS-CUP. Alla seniorer är välkomna att anmäla sig till denna tävling senast den 28 april.

Erbjudande klubbtröjor!

Nu finns nya klubbtröjor att beställa i shopen. Tillsammans med 2117 har vi tagit fram en pikétröja och en softshellväst till kanonpris.

Kårsta Golfrestaurang öppnar 16 april

Den 16 april öppnar vi upp köket med vårt nya koncept där vi driver restaurangen i egen regi. Redan från måndag finns möjlighet att handla mackor, kaffe och fika så varmt välkommen in i vår nya restaurang.

Reception/Shop öppnar 14 april

Den 14 april öppnar vi vår reception/shop med ordinarie tider. Flera nyheter finns i shopen så välkommen in och ta en titt.

Medlemsträning 36+

2014 gör vi en extra satsning för medlemmar som har 36-54 i handikapp. Vi erbjuder gratis gruppträning/instruktion under 17 veckor för att utveckla ert golfspel.

Ett medlemskap -Två banor!

Ni som är fullvärdiga medlemmar erbjuds att för 600kr uppgradera ert medlemskap och därmed spela även på Lindesbergs GK.

Ni får spela hur många gånger ni vill på båda anläggningarna utan begränsningar.

Kontakta kansliet för att ansluta dig!

LAGA torv och nedslagsmärken!

Visst är det kul att ha en fin bana? För att den ska fortsätta vara fin behöver vi alla hjälpas åt att laga torv och nedslagsmärken bättre. Just nu är det väldigt mycket torv och nedslagsmärken som inte lagas.

Ta hand om banan!

Tidsbokningen öppnar 5 april

På grund av den tidiga säsongen och det stora intresset har vi valt att starta tidsbokningen för spel på banan från lördag 5 april.

Tidsbokning kommer att gälla från kl 09:00-16:00 fram tills den 13 april. Därefter utökas tiderna för tidsbokning.

Kårsta Golfstudio

Nu är Kårsta Golfstudio i bruk och vi har fått en toppmodern träningsanläggning på klubben. Kul för den idrottsliga verksamheten och nu finns verkligen möjligheten att utveckla sin golf tillsammans med vår tränare.

Välkommen på Vårårsmöte

Den 7 april kl 18:00 är det dags för vårårsmöte för Kårsta GK. Vi sammanfattar året som har gått och informerar om årets nyheter på klubben.

Juniorträning 2014

Nu kan juniorer anmäla sig till årets träning på klubben. vi har träningsgrupper för alla nivåer och åldrar. Golfkul, Breddgrupp, Breddgrupp Tjejer, Breddgrupp Äldre.

Golfhäftet 2014

Nu finns golfhäftet på klubben. Spela till halv greenfee på över 500 banor i 6 länder.

Kårsta Golfrestaurang

Just nu planerar vi för fullt inför kommande säsong där klubben kommer driva serveringen i egen regi.

Vi räknar med att öppna den 16 april där och kommer att erbjuda goda maträtter, mackor och fika.
Hål 1-18 öppet med ordinarie greener.

Tidsbokning gäller.
Kårsta GK