VÄLKOMMEN TILL KÅRSTA GK!

Den familjära golfklubben där alla medlemmar och gäster spelar och utvecklar sitt golfspel på en välskött bana i social gemenskap i en trivsam miljö.

Väglyftet -andra svängen!

Efter fortsatt hårt arbete och påvisandet av ordning och reda i vår ekonomi har vi skapat ett större utrymme att lägga egna medel på beläggning av vår infartsväg. För att inte göra allt för stora avkall på planerade investeringar behöver vi medlemmars hjälp.

Välkommen på höstårsmöte!

Den 24 november kallas medlemmar i Kårsta GK till höstårsmöte. Förutom verksamhetsplan och budget för 2015 har vi även prisutdelning för KM och presenterar aktuella nyheter inför nästa år.

Tjejträning i Örebro Golfhall & Höstmiddag

Vid ett par tillfällen denna höst och vinter genomför vi inom länets Tjejsatsning vinterträning. Anna Dahlberg-Söderström kommer att vara i hallen vid samtliga tillfällen och träna tillsammans med tjejerna.

Restaurangen

Nu har det blivit dags för restaurangen att stänga för säsongen. Tack alla ni som bidragit till en lyckad säsong med många glada och nöjda gäster.

Kaffeautomaten utanför receptionen finns kvar så ta med en tia nästa gång du spelar.

Framgångar i Olympiagolfens Sverigefinal!

På Partille GK samlades de 100 mest framstående juniorspelarna (i fem olika klasser) nu i helgen och där var det Filip Sandberg i J1 klassen som tidigt kopplade greppet om en plats i finalen på VW Golf Arena i Halmstad. Efter en 67 runda med 5 birdie och 2 bogey tog Filip ledningen i tävlingen. Andra dagen gick Filip ett över par 71 slag med 4 birdie och 5 bogey och det resulterade i en strålande andra plats och därmed är Filip klar för den stora finalen i Halmstad. De 15 bästa i Olympiagolfen gör där upp om slutsegern i Olympiagolfen för juniorer.

Sälj ditt värdebevis!

Det är flera som knackar på dörren och vill bli fullvärdiga medlemmar i klubben. Ni som har ett värdebevis liggandes hemma har möjlighet att sälja det till nya medlemmar som önskar köpa spelrätt.

De värdebevis som ej omvandlats till spelrätter senast år 2015 förfaller. Prata med receptionen så hjälper vi er.

HIO av Filip på Skandia Tour Elit!

Vi gratulerar Filip Sandbergs som gjorde Hole in one på Gävle GK under helgens Skandia Tour Elit. Det var inte bara ett salg som var bra för det blev en starkt 5:e plats i tävlingen. #hejakårsta

Medlemsträning 36-99

2014 gör vi en extra satsning för medlemmar som har 36-54 i handikapp. Vi erbjuder gratis gruppträning/instruktion under 17 veckor för att utveckla ert golfspel.

KM är avgjort!

Den 2-3 augusti spelades klubbmästerskapet (KM) på Kårsta. Många fina prestationer i det varma vädret och här har ni vinnarna:

Herrar: Martin Eriksson
Junior: Edvin Eriksson
H21: Filip Sandberg
H35: Mathias Johansson
H45: Leif Rydell
H55: Jan-Olof Atterfors
H65: Per Rydholm

KM HCP
A-klass: Mikael Bengtsson
B-klass: Göran Harrysson
C-klass: Gunilla Jonsson

Nytt banrekord!

Fredag den 1 augusti spelades Kårsta Golvcenter Open som ingår i SeeMore Tour. Filip Eriksson från Söderköpings GK segrade på -9 slag och satte också ett nytt banrekord (62 slag). Bästa Kårstaspelare blev Martin Eriksson och Oliver Gillberg på tredje plats.

Grattis Oliver och Sverige till ett EM Silver

Vi grattar Oliver till ett fantastiskt Silver och håller tummarna för en plats i VM-Laget

Rekordvecka för Semestergolfen!

Vi kan åter igen summera årets Semestergolfvecka med ett rekordstort deltagande. Totalt var det under veckans fem tävlingar 771 startande jämfört med förra årets upplaga då vi hade 723 startande. Tack till vår sponsorer, alla inblandade och speciellt till alla tävlingsfunktionärer som gör ett fantastiskt jobb.

Medlemsmatrikel 2014

Nu finns 2014 års utgåva av medlemsmatrikeln att hämta i receptionen.

Har du blivit uttagen att representera Kårsta?

Ett trevligt bemötande mot medlemmar och gäster är en självklarhet på Kårsta. Därför har vi tagit ut ett antal personer för hedersuppdraget att vara golfvärd.
Är du uttagen?

Ett medlemskap -Två banor!

Ni som är fullvärdiga medlemmar erbjuds att för 600kr uppgradera ert medlemskap och därmed spela även på Lindesbergs GK.

Ni får spela hur många gånger ni vill på båda anläggningarna utan begränsningar.

Kontakta kansliet för att ansluta dig!

LAGA torv och nedslagsmärken!

Visst är det kul att ha en fin bana? För att den ska fortsätta vara fin behöver vi alla hjälpas åt att laga torv och nedslagsmärken bättre. Just nu är det väldigt mycket torv och nedslagsmärken som inte lagas.

Ta hand om banan!

Kårsta Golfstudio

Nu är Kårsta Golfstudio i bruk och vi har fått en toppmodern träningsanläggning på klubben. Kul för den idrottsliga verksamheten och nu finns verkligen möjligheten att utveckla sin golf tillsammans med vår tränare.
Hål 1-9 öppet med vintergreener.
Kårsta GK
Kårsta 811