Stugor att hyra

Onsdag 30 Juli 2014
Torsdag 31 Juli 2014

Nyheter från styrelsen

VÄLKOMMEN TILL KÅRSTA GK!

Den familjära golfklubben där alla medlemmar och gäster spelar och utvecklar sitt golfspel på en välskött bana i social gemenskap i en trivsam miljö.

Olympiagolfare

Kom ihåg att registrera era rundor för olympiagolfen. 5 rundor måste man registrera för att vara kunna anmäla sig till andra chansen.

Grattis Oliver och Sverige till ett EM Silver

Vi grattar Oliver till ett fantastiskt Silver och håller tummarna för en plats i VM-Laget

Rekordvecka för Semestergolfen!

Vi kan åter igen summera årets Semestergolfvecka med ett rekordstort deltagande. Totalt var det under veckans fem tävlingar 771 startande jämfört med förra årets upplaga då vi hade 723 startande. Tack till vår sponsorer, alla inblandade och speciellt till alla tävlingsfunktionärer som gör ett fantastiskt jobb.

Juniorkuponger i Restaurangen

Nu kan juniorer köpa matkuponger i restaurangen. Ett häfte med 10 kuponger kostar 500kr och kupongen gäller för: Spagetti med köttfärssås, Pytt i Panna och Hamburger tallrik. Sommaren är räddad!

Medlemsmatrikel 2014

Nu finns 2014 års utgåva av medlemsmatrikeln att hämta i receptionen.

Oliver uttagen till EM-lag!

Olvier Gillberg har blivit uttagen att representera Sverige i European Boys' Team Championship (EM-lag) som spelas i Oslo 8-12 juli. Grattis Oliver!

Jubileumsdagen!

Vilken rolig dag på vår klubb! Glada golfare, roliga aktiviteter och ett fantastiskt väder. Tack alla engagerade medlemmar som gör fantastiska insatser för klubben. Nedan hittar ni en sammanställning av resultat för de tävlingar som arrangerades.

Har du blivit uttagen att representera Kårsta?

Ett trevligt bemötande mot medlemmar och gäster är en självklarhet på Kårsta. Därför har vi tagit ut ett antal personer för hedersuppdraget att vara golfvärd.
Är du uttagen?

Anmäl dig till Olympiagolfen!

Nu är tävlingsperioden för Olympiagolfen igång. Även detta år är Kårsta med som en av ambassadörsklubbarna för tävlingen. Anmäl dig redan idag i receptionen eller på golf.se.

Medlemsträning 36-99

2014 gör vi en extra satsning för medlemmar som har 36-54 i handikapp. Vi erbjuder gratis gruppträning/instruktion under 17 veckor för att utveckla ert golfspel.

Ett medlemskap -Två banor!

Ni som är fullvärdiga medlemmar erbjuds att för 600kr uppgradera ert medlemskap och därmed spela även på Lindesbergs GK.

Ni får spela hur många gånger ni vill på båda anläggningarna utan begränsningar.

Kontakta kansliet för att ansluta dig!

LAGA torv och nedslagsmärken!

Visst är det kul att ha en fin bana? För att den ska fortsätta vara fin behöver vi alla hjälpas åt att laga torv och nedslagsmärken bättre. Just nu är det väldigt mycket torv och nedslagsmärken som inte lagas.

Ta hand om banan!

Kårsta Golfstudio

Nu är Kårsta Golfstudio i bruk och vi har fått en toppmodern träningsanläggning på klubben. Kul för den idrottsliga verksamheten och nu finns verkligen möjligheten att utveckla sin golf tillsammans med vår tränare.
Banan är öppen.

Rangen är öppen.