Stugor att hyra

Husvagn- & Husbilsplatser

Fredag 29 Augusti 2014
07:00-12:00 - Villa Strömpis Invitational.
Lördag 30 Augusti 2014
08:00 - T-Utbyte/Singel Orrbysvingen.
Presenteras av Orrbybil AB
Söndag 31 Augusti 2014
..
Måndag 1 September 2014
08:00-11:30 - Seniorgolf.
Tisdag 2 September 2014
16:30-18:00 - Damgolf.
Onsdag 3 September 2014
15:30-17:30 - Herrgolf.
Torsdag 4 September 2014
..

Nyheter från styrelsen

VÄLKOMMEN TILL KÅRSTA GK!

Den familjära golfklubben där alla medlemmar och gäster spelar och utvecklar sitt golfspel på en välskött bana i social gemenskap i en trivsam miljö.

HIO av Filip på Skandia Tour Elit!

Vi gratulerar Filip Sandbergs som gjorde Hole in one på Gävle GK under helgens Skandia Tour Elit. Det var inte bara ett salg som var bra för det blev en starkt 5:e plats i tävlingen. #hejakårsta

Höstresan till Orresta 17 sep!

Den 17 september åker seniorerna på utflykt till Orresta. Det finns platser kvar så anmäl er redan idag.

Olympiagolfen ANDRACHANSEN!

Alla spelare som registrerat fem olympiagolfronder, men som inte lyckats kvalificera sig till Sverigefinalen ges möjlighet att ta sig till finalen genom ”Andra chansen”.

Minst 90 platser står på spel till Sverigefinalen. För vår del avgörs tävlingen på Askersunds GK den 29 augusti. Anmälan startar 20 augusti. Först till kvarn gäller och anmälan görs i Min Golf. Spelformen är 18 hål poängbogey i en klass. Till andra chansen kan endast seniorer anmäla sig.

Medlemsträning 36-99

2014 gör vi en extra satsning för medlemmar som har 36-54 i handikapp. Vi erbjuder gratis gruppträning/instruktion under 17 veckor för att utveckla ert golfspel.

Skandia Cup Regionkval den 12 augusti

Tisdag den 12 augusti är Kårsta värd för Regionkvalet i en av världens största juniortävlingar. Juniorer upp till 16 år från hela Mellansverige kommer för att göra upp om en plats till finalen. Kom gärna ut och titta och heja på alla duktiga spelare.

Juniorträningen startar vecka 33!

Från vecka 33 är vår juniorträning igång fullt ut igen. Var du med under våren är det samma tider som gäller. Är du ny och vill vara med så kontaktar du Junior & Elitkommittén.

KM är avgjort!

Den 2-3 augusti spelades klubbmästerskapet (KM) på Kårsta. Många fina prestationer i det varma vädret och här har ni vinnarna:

Herrar: Martin Eriksson
Junior: Edvin Eriksson
H21: Filip Sandberg
H35: Mathias Johansson
H45: Leif Rydell
H55: Jan-Olof Atterfors
H65: Per Rydholm

KM HCP
A-klass: Mikael Bengtsson
B-klass: Göran Harrysson
C-klass: Gunilla Jonsson

Nytt banrekord!

Fredag den 1 augusti spelades Kårsta Golvcenter Open som ingår i SeeMore Tour. Filip Eriksson från Söderköpings GK segrade på -9 slag och satte också ett nytt banrekord (62 slag). Bästa Kårstaspelare blev Martin Eriksson och Oliver Gillberg på tredje plats.

Olympiagolfare

Kom ihåg att registrera era rundor för olympiagolfen. 5 rundor måste man registrera för att vara kunna anmäla sig till andra chansen.

Grattis Oliver och Sverige till ett EM Silver

Vi grattar Oliver till ett fantastiskt Silver och håller tummarna för en plats i VM-Laget

Rekordvecka för Semestergolfen!

Vi kan åter igen summera årets Semestergolfvecka med ett rekordstort deltagande. Totalt var det under veckans fem tävlingar 771 startande jämfört med förra årets upplaga då vi hade 723 startande. Tack till vår sponsorer, alla inblandade och speciellt till alla tävlingsfunktionärer som gör ett fantastiskt jobb.

Juniorkuponger i Restaurangen

Nu kan juniorer köpa matkuponger i restaurangen. Ett häfte med 10 kuponger kostar 500kr och kupongen gäller för: Spagetti med köttfärssås, Pytt i Panna och Hamburger tallrik. Sommaren är räddad!

Medlemsmatrikel 2014

Nu finns 2014 års utgåva av medlemsmatrikeln att hämta i receptionen.

Har du blivit uttagen att representera Kårsta?

Ett trevligt bemötande mot medlemmar och gäster är en självklarhet på Kårsta. Därför har vi tagit ut ett antal personer för hedersuppdraget att vara golfvärd.
Är du uttagen?

Ett medlemskap -Två banor!

Ni som är fullvärdiga medlemmar erbjuds att för 600kr uppgradera ert medlemskap och därmed spela även på Lindesbergs GK.

Ni får spela hur många gånger ni vill på båda anläggningarna utan begränsningar.

Kontakta kansliet för att ansluta dig!

LAGA torv och nedslagsmärken!

Visst är det kul att ha en fin bana? För att den ska fortsätta vara fin behöver vi alla hjälpas åt att laga torv och nedslagsmärken bättre. Just nu är det väldigt mycket torv och nedslagsmärken som inte lagas.

Ta hand om banan!

Kårsta Golfstudio

Nu är Kårsta Golfstudio i bruk och vi har fått en toppmodern träningsanläggning på klubben. Kul för den idrottsliga verksamheten och nu finns verkligen möjligheten att utveckla sin golf tillsammans med vår tränare.
Banan är öppen.

Rangen är öppen.