VÄLKOMMEN TILL KÅRSTA GK!

Den familjära golfklubben där alla medlemmar och gäster spelar och utvecklar sitt golfspel på en välskött bana i social gemenskap i en trivsam miljö.

God Jul & Gott Nytt År!

Vi passar på att önska alla medlemmar, gäster och samarbetspartners en God Jul och ett Gott Nytt År.

Kansliet är obemannat 19 dec- 6 januari. Det går bra att skicka mail till info@karstagk.se så svarar vi snarast möjligt.

Grattis William och Anders!

Grattis William Kihl och Anders Karlsson som vann lottdragningen vid höstårsmötet. De var två av de 300 fullvärdiga medlemmar som betalade sin medlemsavgift innan den sista oktober, och vinner därmed resterande halva av årsavgiften.

Åsa Eneklo Sandberg vald till ny ordförande!

På höstårsmötet valdes Åsa Eneklo Sandberg till ny ordförande i Kårsta GK. Åsa som är den första kvinnliga ordföranden i klubbens historia ser fram emot att fortsätta utvecklingen av klubben tillsammans med den nya styrelsen, personal, medlemmar och kommittéer.

Väglyftet -andra svängen!

Efter fortsatt hårt arbete och påvisandet av ordning och reda i vår ekonomi har vi skapat ett större utrymme att lägga egna medel på beläggning av vår infartsväg. För att inte göra allt för stora avkall på planerade investeringar behöver vi medlemmars hjälp.

Välkommen på höstårsmöte!

Den 24 november kallas medlemmar i Kårsta GK till höstårsmöte. Förutom verksamhetsplan och budget för 2015 har vi även prisutdelning för KM och presenterar aktuella nyheter inför nästa år.

Tjejträning i Örebro Golfhall

Vid ett par tillfällen denna höst och vinter genomför vi inom länets Tjejsatsning vinterträning. Anna Dahlberg-Söderström kommer att vara i hallen vid samtliga tillfällen och träna tillsammans med tjejerna.

Sälj ditt värdebevis!

Det är flera som knackar på dörren och vill bli fullvärdiga medlemmar i klubben. Ni som har ett värdebevis liggandes hemma har möjlighet att sälja det till nya medlemmar som önskar köpa spelrätt.

De värdebevis som ej omvandlats till spelrätter senast år 2015 förfaller. Prata med receptionen så hjälper vi er.

Ett medlemskap -Två banor!

Ni som är fullvärdiga medlemmar erbjuds att för 500kr uppgradera ert medlemskap och därmed spela även på Lindesbergs GK.

Ni får spela hur många gånger ni vill på båda anläggningarna utan begränsningar.

Kontakta kansliet för att ansluta dig!

Kårsta Golfstudio

Nu är Kårsta Golfstudio i bruk och vi har fått en toppmodern träningsanläggning på klubben. Kul för den idrottsliga verksamheten och nu finns verkligen möjligheten att utveckla sin golf tillsammans med vår tränare.
Hål 1-9 öppet med vintergreener.

Rangen stängd.
Kårsta GK