VÄLKOMMEN TILL KÅRSTA GK!

Den familjära golfklubben där alla medlemmar och gäster spelar och utvecklar sitt golfspel på en välskött bana i social gemenskap i en trivsam miljö.

Aktuellt

Handikapprevision genomförd

Årets handikapprevision är genomförd och flera har fått en ändring av sitt hcp. Ändringarna baseras på de rundor som är registrerade under 2014 och i viss mån 2013 (om det inte fanns 8 ronder registrerade under 2014).

Anledningen till revisionen är att spelare ska ha rätt handikapp. Är det någon som fått ändrat hcp men inte tycker att det är korrekt går det bra att höra av sig till kansliet med en motivering.

Semestergolfvecka 2015

Snart är det dags att planera in årets semester och planer för sommaren. 2015 kommer vi att lägga vår populära Semestergolfveckan under vecka 28 (6-11 juli). I Svensk Golf nr 2 2015 står det vecka 27 vilket är felaktigt.

Öppethus i Golfstudion

Under fyra tillfällen i vinter kan du komma till Golfstudion då Mathias har öppet hus. Du kan testslå i Flightscope och få lite tips av honom. Detta är givetvis gratis för klubbens medlemmar.

Inbjudan Bra kvällar!

Nu är det dags att dra igång året med Bra kvällar för golfare. Kent Lindahl, Fanny Sunesson och Thorsten & Jack inspirerar oss detta år.

Golftjej Örebro!

Tjejsatsningen i Örebro Län fortsätter 2015 med aktiviteter på länets klubbar.

Grattis William och Anders!

Grattis William Kihl och Anders Karlsson som vann lottdragningen vid höstårsmötet. De var två av de 300 fullvärdiga medlemmar som betalade sin medlemsavgift innan den sista oktober, och vinner därmed resterande halva av årsavgiften.

Åsa Eneklo Sandberg vald till ny ordförande!

På höstårsmötet valdes Åsa Eneklo Sandberg till ny ordförande i Kårsta GK. Åsa som är den första kvinnliga ordföranden i klubbens historia ser fram emot att fortsätta utvecklingen av klubben tillsammans med den nya styrelsen, personal, medlemmar och kommittéer.

Väglyftet -andra svängen!

Efter fortsatt hårt arbete och påvisandet av ordning och reda i vår ekonomi har vi skapat ett större utrymme att lägga egna medel på beläggning av vår infartsväg. För att inte göra allt för stora avkall på planerade investeringar behöver vi medlemmars hjälp.

Tjejträning i Örebro Golfhall

Vid ett par tillfällen denna höst och vinter genomför vi inom länets Tjejsatsning vinterträning. Anna Dahlberg-Söderström kommer att vara i hallen vid samtliga tillfällen och träna tillsammans med tjejerna.

Sälj ditt värdebevis!

Det är flera som knackar på dörren och vill bli fullvärdiga medlemmar i klubben. Ni som har ett värdebevis liggandes hemma har möjlighet att sälja det till nya medlemmar som önskar köpa spelrätt.

De värdebevis som ej omvandlats till spelrätter senast år 2015 förfaller. Prata med receptionen så hjälper vi er.

Ett medlemskap -Två banor!

Ni som är fullvärdiga medlemmar erbjuds att för 500kr uppgradera ert medlemskap och därmed spela även på Lindesbergs GK.

Ni får spela hur många gånger ni vill på båda anläggningarna utan begränsningar.

Kontakta kansliet för att ansluta dig!

Kårsta Golfstudio

Nu är Kårsta Golfstudio i bruk och vi har fått en toppmodern träningsanläggning på klubben. Kul för den idrottsliga verksamheten och nu finns verkligen möjligheten att utveckla sin golf tillsammans med vår tränare.
Banan stängd.

Rangen stängd.
Kårsta GK
Kårsta 811
705 91 Örebro
Tel 019-22 75 02