För medlemmar i Kårsta 26tio.

Den här sidan är för dig som är medlem i Kårsta 26tio. Nedan är ett formulär du ska fylla i och skicka in innan din säsong för 26tio drar igång. Har du frågor är du välkommen att kontakta någon av oss 26tio-tränare. kontaktuppgifter hittar du längre ned på sidan ↓

Här bokar du tid

Klicka på “26tio – träningstid” nedan för att boka tid.

Registrera puttning, klicka här »

(Komplettering till screeningen.)

26tio blir 2610

Vi tycker det är superkul att 26tio har givit eko och gett förfrågningar både i Sverige och utanför landets gränser. Detta gör att vi ser möjligheten att klubbar även utanför Sverige kan använda 26tio. Så därför kommer ”26tio” från och med nu skrivas ”2610” och samtidigt få ett nytt uttryck som ger möjlighet att använda samma namn och modell i utlandet, om det blir så får framtiden utvisa – men visst vore det kul?

NYHET! – Först ut med nya uttrycket är vår nya 2610 klädkollektion.

Det går att köpa från och med nu här på vår hemsida. Du som inte är med i Kårsta GK har möjlighet att välja kläder utan Kårsta-logo, valet görs när du väljer storlek.

Boka Trackman-studion på Nya Åkeriet »
Du länkas till en annan bokningssida.

Boka slagplats för egen träning på Nya Åkeriet »
Du länkas till en annan bokningssida.

Måldokumentet – Här svarar du på frågor

För att vi ska hinna se över dina önskemål är det bra om vi får ditt svar senast två dagar innan första bokade tiden med tränare. Klicka på knappen så kommer du till formuläret. (När du fyllt i och skickat in det så kommer du tillbaka till denna sida.)

Instagram