Boka ställplats

Gör så här:
1.
Välj ställplats 1-8 för att se tillgänglighet i kalendern nedan. Allt som är ledigt kan bokas till midnatt på ankomstdagen.*
2. Välj dag för ankomst och dag för avfärd. (Ankomstdag måste vara gråmarkerad, dag för avfärd kan vara grå- eller rosamarkerad)
3. Ska ni spela golf? Välj ”Minst en ska spela golf” för att få 100 kr rabatt/natt.
4. Skriv reg.nummer. Skriv även golf-ID om ni ska spela golf.
5. Klicka på ”Boka nu” och genomför bokningen.
6. I bokningsbekräftelsen får du info, bl a lösenord för tillgång till elskåp.

* Kommer du efter midnatt?
Kolla i kalendern nedan att platsen är ledig. Är platsen ledig är det bara att betala via vårt Swishnummer 123 063 35 03 (150 kr om ni ska spela golf, annars 250 kr). Lämna uppgifter om namn och reg.nr. Ska någon av er spela golf anger du även ett golf-ID. Vill ni stanna fler nätter? Boka via kalendern nedan.

Incheckning: från kl 16.00 på ankomstdagen (kommer du tidigare kan du stå på parkeringen tills din plats blir ledig)
Utcheckning: senast kl 15.00 på avfärdsdagen (behöver du åka senare kan du bara flytta ekipaget och stå på parkeringen)

Avbokar du senast kl 16.00 dag före incheckning får du pengarna tillbaka.

Har du frågor är du varmt välkommen att ringa 019-22 75 02 under våra öppettider.

• juni 2021
  • Ti
  • On
  • To

Var god välj ett datum

Kategorier: ,

Välkommen till husvagn- och husbilsuppställningen på Kårsta Golfklubb.

Vi har vi 8 ställplatser. Samtliga med tillgång till el. Se på kartan för respektive placering.

Ni har tillgång till omklädningsrum med dusch och WC i kanslibyggnaden som har öppet 07.00-22.00 med tidlås.

– På klubbens egna restaurang serveras det dagens rätt mellan 11.00-15.00 med det finns naturligtvis även en á la carte meny. Vin & ölrättigheter.

-Uppställning skall ske inom uppmärkt område (se separat kartskiss) och 2-4 meter mellan fordonen?
-Då risk för överbelastning av befintlig elförsörjning är eluppvärmning maximerad till 1 Kw per fordon
-Toaletter finns i omklädningsrummen (2 st) och även i restaurangen (2st). Dessa toaletter är öppna under golfbanans öppettider. 1 st toalett finns på baksidan av kanslibyggnaden och är öppen dygnet runt
-Vi erbjuder INTE latrintömning/spillvattentömning. Öppna avlopp är förbjudet. Vi hänvisar till Trafikverkets rastplatser gällande tömning. Björnfallet (15 km öster om Örebro) , Sickelsta (17 km söder om Örebro) och Skärmarboda (15 km norr om Örebro)
-Färskvattenpåfyllning av vattendunk/kanna finns på gaveln vid stora ladan, dock ej vattenpåfyllning för husbils- eller husvagnstank. Detta pga av att vi inte har kommunalt vatten utan egen brunn.
-Grillning skall ske på ett säkert sätt och helst på grusplan. Tänk på brandrisken vid användandet av grillkol. Släck och täck över direkt.
-Soptunnor finns vid stora ladan, bakom golfbilsgaraget och vid parkeringen.
-Öppettider (Reception, Kansli, Restaurangen) se Kårsta GK | Den familjära golfklubben (karstagk.se)
-Wi-fi ?

Pris: Medlem/Greenfeegäst 150 kr/natt inkl. el
Övriga gäster 250 kr/natt inkl. el

Vi önskar er en trevlig vistelse på Kårsta Golfklubb och lycka till på golfbanan!

Gulmarkerat är uppgifter som måste funderas och diskuteras
OBS !
Nedanstående är bara kopierat från andra sidor och skall anpassas efter hur vi vill ha det på Kårsta.
Tider & ankomst
Incheckning tidigast kl 16 ankomstdagen.
Utcheckning senast kl 15 avresedagen.
Använd gärna den allmänna parkeringen om du kommer tidigare eller stannar längre på dagen.

Storlek på ställplats
Exempel: Ställplats 2 till 15 är 6,8 meter breda varav 3,4 meter är grusbelagt och avsett för husbil/husvagn. Resten är belagt med konstgräs och avsett för utemöbler och liknande.
Ställplats 1 är någon meter bredare och därmed extra rymlig.
Djupet på alla ställplatserna är ca 9 meter, men eftersom ställplatsernas bakre kant vetter mot en skogsdunge går det bra att parkera fordon som är uppemot 10 meter långa.
Du som har husbil
Parkera på den markerade ytan med fronten i riktning enligt anvisning.
Bilar som står med felparkerade kommer att bli ombedda att parkera om. Detta oavsett om markis är utfälld, stödben nerfällda och saker framställda utanför bilen.
Du som har husvagn
Backa in din vagn på platsen så att draganordningen utåt för att underlätta utrymning.
Vagnar som parkerat med draganordning inåt kommer att bli ombedda att parkera om. Detta oavsett om markis är utfälld, stödben nerfällda och saker framställda utanför vagnen.
Parkera därefter din bil på den allmänna parkeringen.
Två fordon på ställplatsen är ej tillåtet.