Kårsta GKs Seniorsektion

Måndagsgolfen 2021

Datum för Måndagsgolfen 2021 hittar du längre ned på sidan, i kalendern, klicka här

Sveriges bästa seniorsektion? Kanske är det den här?

Seniorkommittén bedriver en aktiv verksamhet där den sociala gemenskapen är prio ett. Vi deltar i olika seriespel, arrangerar klubbresor, bjuder in till roliga aktiviteter och sen spelar vi en hel del golf också.

Håll gärna koll på vår kalender med alla aktiviteter och vår egen infokanal för att hålla dig uppdaterad med senaste nytt här på seniorsektionen. Vi som ansvarar för detta sitter i seniorkommittén. Allt hittar du genom att använda länkarna ovan eller bara scrolla dig nedåt på sidan. Klicka på pilen som kommer fram, på höger sida, så kommer du snabbt upp till toppen igen.

Sveriges bästa seniorsektion? Kanske är det den här?

Måndagsgolfen 2021

Seniorernas infokanal:

Nyheter och information:

Seniorsektionens kalender:

Seniorkommittén 2021

Har du frågor, förslag eller om det är annat du funderar på är det bara att kontakta någon av oss här i kommittén.

Alf Lindqvist

ordförande