Våra tränare!

På Kårsta Golfklubb har vi tre tränare.

Mathias Edberg har över 20 års erfarenhet som tränare och har varit headpro på Kårsta GK sedan 2012. Under våren 2022 fick Mathias förstärkning då klubben anställde Mimmi Bergman. Mimmi har en bakgrund som professionell golfspelare på Europatouren och startar under våren 2023  tränarutbildning inom PGA. Vår klubbchef Anna Dahlberg Söderström är även hon PGA-utbildad tränare och bidrar till tränarteamet.

Idrottsutveckling på alla nivåer och i alla åldrar – det är det vi brinner för! Tillsammans är vi mycket glada över att kunna bedriva en stark idrottsverksamhet på Kårsta Golfklubb.

Mathias om golfträning: “För mig är det viktigt med bra grunder, det vill säga ett bra grepp, bra uppställning, bra bollplacering och ett bra sikte. Vi är alla olika individer och har olika förutsättningar, vilket gör mitt jobb intressant då jag ska hitta metoden som passar just dig!

Att ta lektioner av mig innebär att du kan stå i lugn och ro i vår fina Golfstudion på klubben. Vi har en modern utrustning som gör lektionen både roligare och mer konkret. Vi kan även videofilma svingen så du lättare kan förstå vad som händer samt vad jag vill förändra och varför.

Tillsammans kan vi höja din lägsta nivå!”

Mimmi om golfträning: “Jag blir glad när jag via enkla instruktioner kan få en spelare att direkt bli bättre. För mig handlar golf om att låta instruktioner vara enkla. Dessutom vill jag lära ut på ett enkelt och lustfyllt sätt. Golf ska vara roligt!”

Anna om golfträning: “Jag har ett fördjupat intresse i träningsmetodik och träningslära där min erfarenhet säger mig att fler spelare behöver hjälp med tydligheten i vad du som spelare ska träna på, hur ofta du behöver göra det samt uppföljning och stöttning från oss tränare. Jag bidrar gärna med det!”

Vill du veta mer om golfträning på Kårsta GK? Kontakta:

Mathias Edberg, tränare, PGA-pro    
Telefon: 070-776 18 97
E-post: klicka här »

Mimmi Bergman Assistant PGA Professional  |  Sponsring
Telefon: 019-22 75 02
E-post: klicka här »

Anna Dahlberg Söderström, Klubbchef (tränare, PGA-pro)
Telefon: 019-766 77 52
E-post: klicka här »

Instagram