Glad kock, glad mat och glada gäster – vi söker dig som kan bidra med det!

Om golfklubben/företaget

År 2021 fyller Kårsta Golfklubb 30 år. Från början var klubben en 9 hålsbana som övertid har expanderat och idag är det en stor anläggningen med cirka 1500 medlemmar, 18 hål och övningsområden. Den familjära klubben genomsyras av engagemang, klubbliv, idrottsaktiviteter och en restaurang som vi driver i egen regi. År 2001 bildades Kårsta Golfanläggning AB som är ett helägt bolag till Kårsta Golfklubb. Vi vill att personal, medlemmar och gäster ska längta till Kårsta Golfklubb.

Dina arbetsuppgifter

Som restaurangansvarig kommer du att ansvara för restaurangverksamheten och dess utveckling i nära samarbete med vår klubbchef. Du kommer att ingå i klubbens ledningsgrupp som tillsammans har ansvar för att utveckla golfklubben. Ditt ansvar omfattar både administration och det operativa som kock där du kommer att vara en stor del i den dagliga driften. Du trivs i ett högt tempo och strävar alltid efter att ge bästa service till medlemmar och gäster. Du kommer att vara ansvarig för restaurangens personal och deras schemaläggning, inköp av varor, kontakt med leverantörer, val av menyer och övrigt som ingår i den dagliga verksamheten.

Kårsta Golfklubb är en fantastisk arbetsplats där din kreativitet som restaurangansvarig utmanas dagligen då vi vill kunna erbjuda god lunch till hungriga golfspelare, förbipasserande gäster, fikasugna barn eller ibland stora
sällskap. Vi arrangerar tävlingar och aktiviteter där du trivs med planeringen och genomförandet från restaurangens sida i samband med detta. Kårsta Golfklubb har även en fantastisk grupp ideellt engagerade medlemmar som hjälper till i restaurangen utefter behov. Din uppgift blir att handleda denna grupp.

Vem söker vi?

Som person är du glad, ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och tar ansvar för att du tillsammans med övrig personal i restaurangen skapar ett bra team. I övrigt tar du ansvar för att följa klubbens vision och målsättningar.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en roll i en organisation med sex stycken heltidsanställd personal samt säsongspersonal som har höga
ambitioner och vill utveckla golfklubben. Anställningen går under Kårsta Golfanläggning AB som ägs av föreningen.
Tjänsten är en säsongsanställning på heltid från 1 april-30 september. Det är meriterande om du spelar golf och/eller har erfarenhet från liknande yrken.

Låter det intressant?

Du är varmt välkommen att skicka ett personligt brev och CV till restaurang@karstagk.se senast den 5 mars.
För mer information är du välkommen att kontakta VD/Klubbchef Anna Dahlberg-Söderström på telefon 019-766 77 52.

Instagram