Kårsta GKs Damsektion

Damkommittén arbetar för att tillvarata damernas intressen vad gäller klubben och banan.

Under säsongen spelar vi damgolf på tisdagar, vi deltar i matchspelet ”Ladies Trophy” och i lagtävlingen ”dam 6:an”. Varje år arrangeras en hemlig resa. Och inför varje säsong fixar vi en upptaktsträff då vi informerar om damgolfen, äter lite mat och har det trevligt tillsammans.

Håll gärna koll på vår kalender med alla aktiviteter och vår egen infokanal för att hålla dig uppdaterad med senaste nytt här på damsektionen. Vi som ansvarar för detta sitter i damkommittén. Allt hittar du genom att använda länkarna ovan eller bara scrolla dig nedåt på sidan. Klicka på pilen som kommer fram, på höger sida, så kommer du snabbt upp till toppen igen.

Kårstas damer har även en egen grupp på facebook ”Kårsta GK´s Ladies”. Här informerar vi om damgolfen, vi kan vi söka spel- och tävlingskompisar, tipsa och peppa varandra, kanske sälja en klubba eller bara dela med oss av något kul. Har du inte gått med i gruppen så gör det.

Damernas Infokanal:

Nyheter och information:

Vårkänning i luften

Vårkänning i luften

Hej alla damer! Äntligen lite vårkänning igen, borta är snön, det är varmare, fåglarna har vaknat till liv och planeringen för damgolfen pågår för fullt. Spelprogrammet är nästan klart, första tisdagen vi ses blir den 4 maj. Så boka in den dagen i kalendern....

läs mer
Damsektionen på nya hemsidan

Damsektionen på nya hemsidan

Du som vill veta allt om vad damsektionen håller på med kan från och med nu hålla dig uppdaterad genom att gå in på hemsidan och välja ”Klubben” -> ”Alla sektioner” -> ”Damsektionen”.Där håller du koll på vår kalender med alla aktiviteter. På samma ställe finns...

läs mer

Damsektionens kalender:

Damkommittén 2021

Har du frågor, förslag eller om det är annat du funderar på är det bara att kontakta någon av oss i kommittén.

Monika Persson

ordförande

tel: 070-676 75 81
e-post: klicka här »

Eva Gilbertssson

vice ordförande

tel: 070-605 40 52
e-post: klicka här »

Monica Andersson

kassör

tel: 070-229 43 13
e-post: klicka här »

Mia Ekström

tel: 073-509 98 95
e-post: klicka här »

Margit Quist

tel: 070-553 56 40
e-post: klicka här »

Annika Springare

tel: 070-779 49 75
e-post: klicka här »
Instagram