På Kårsta finns träningsgrupper för både tjejer och killar från 6-21 år.

På Kårsta GK är vi stolta över vår juniorverksamhet och vi har flera träningsgrupper där indelningen är efter ålder och nivå. Se vad som kan passa och klicka på knappen under den grupp du vill göra en anmälan till.

För att vara med i Golfkul behövs inga förkunskaper eller medlemskap. I övriga grupper behövs medlemskap i Kårsta GK.

Vill du göra en efteranmälan kontaktar du Mathias eller Mimmi enligt nedan för att se om det finns plats kvar.

OBS! Vårdnadshavare fyller i alla uppgifter.

Anmälningsformulär:
Sista dag för anmälan till sommarlägret är 15 juni.

Endast anmälan för sommarlägret. Vill du efteranmäla till övriga grupper kontaktar du Mathias eller Mimmi nedan.

Vill du veta mer om golf för barn och ungdomar på Kårsta GK? Kontakta: