Klubbar med Greenfeesamarbeten:
Arboga GK

Fullvärdiga medlemmar spelar helgfri dag, måndag-fredag samt söndag efter klockan 14.00 för 300 kr. Juniorer spelar för halva samarbetspriset, alltså 150 kronor på motsvarande tider. Juniorer under 12 år spelar fritt.

Forshaga Deje GK

Hagge GK

Fullvärdiga medlemmar erhåller 25 % på ordinarie greenfee måndag-söndag hela säsongen. Gäller ej i samband med tävling. Gäller både juniorer och seniorer.

Karlskoga GK

Fullvärdiga medlemmar spelar helgfri dag, måndag-fredag samt söndag efter klockan 14.00 för 250 kr. Juniorer spelar för halva samarbetspriset, alltså 125 kronor på motsvarande tider.

Kristinehamn GK

Kumla GK

Köpings GK

Lindesbergs GK

Fullvärdiga medlemmar spelar helgfri dag, måndag-fredag samt söndag efter klockan 14.00 för 250 kr. Juniorer 0-21 år spelar fritt på motsvarande tider.

Nora GK

Norrköping Söderköping GK

100kr i rabatt som fullvärdig medlem med spelrättsbevis under vardagar.
Juniorer 0-21 spelar fritt vardagar.

Töreboda GK

Fullvärdiga medlemmar spelar helgfri dag, måndag-fredag för 300 kr. Juniorer betalar 150 kr alla veckans dagar.

Har du frågor om våra greenfeesamarbeten? Kontakta: