Klubbar med Greenfeesamarbeten:
Arboga GK

Fullvärdiga medlemmar spelar helgfri dag, måndag-fredag samt söndag efter klockan 14.00 för 300 kr. Juniorer spelar för halva samarbetspriset, alltså 150 kronor på motsvarande tider. Juniorer under 12 år spelar fritt.

Forshaga Deje GK

Hagge GK

Fullvärdiga medlemmar erhåller 25% rabatt på ordinarie greenfee.

Karlskoga GK

Kristinehamn GK

Kumla GK

Köpings GK

Fullvärdiga medlemmar spelar helgfri dag, måndag-fredag samt söndag efter klockan 14.00 för 300 kr. Juniorer spelar för 150 kronor på motsvarande tider.

Lindesbergs GK

Ej klart för säsongen 2023.

Nora GK

Norrköping Söderköping GK

Ej klart för säsongen 2023.

Töreboda GK

Fullvärdiga medlemmar spelar helgfri dag, måndag-fredag för 325 kr. Juniorer betalar 150 kr alla veckans dagar.

Har du frågor om våra greenfeesamarbeten? Kontakta: