Kårsta GKs Junior- & Elitsektion

På Kårsta Golfklubb är vi stolta över vår barn-, ungdoms- och elitverksamhet. Vi har närmare 150 barn och ungdomar i vår träningsverksamhet.

För oss är det viktigt att erbjuda golfträning och golfverksamhet med stor bredd. Alla som vill utveckla sin golf är välkomna både den som vill utveckla golfen för sin egen skull och den som vill satsa på tävlingsgolf.

Juniorpriser i restaurangen
Våra juniorspelare som tränar mycket behöver äta bra mat. Läs mer under “Lunch”, klicka här » eller fråga i restaurangen så får du hjälp.

Stötta juniorverksamheten
Boka en holk, läs mer här »

Juniorerna har även en egen sida på facebook. Där kan vi söka spel- och tävlingskompisar, tipsa och peppa varandra, kanske sälja en klubba eller bara dela med oss av något kul. 

Infokanal för Junior- & Elit:

Nyheter och information:

Ny månad – nya möjligheter!

Ny månad – nya möjligheter!

Nu är det ny månad vilket innebär ny tävlingsomgång på Junior Eclectic Tour 2021. Tavlan är suddad, allt är öppet – fram med klubborna, ut och spela – se till och bli augusti månads vinnare. Detta gäller:Alla juniorer under 21 år som är medlemmar i klubben eller...

läs mer

Kalender för Junior- & Elit:


Warning: file_get_contents(https://cal.laget.se/Deltagare-golfkul.ics): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/karstagkhemsida/public_html/wp-content/plugins/ics-calendar/class-r34ics.php on line 2104
Visa som:
Instagram