Sponsring, affärer och företagsevent.

Som sponsor, samarbetspartner eller eventvärd är du viktig för oss! Då vill vi vara viktiga för dig och ditt företag också. Vi arbetar alltid efter ”win-win”-principen, det gillar vi för då känns det bra i magen.

Kårsta Golfklubb är den familjära golfklubben där alla medlemmar och gäster utvecklar sitt golfspel på en välskött bana i en social och trivsam miljö. Det är precis så vi vill att alla våra arrangemang ska vara; trivsamma, familjära och sociala.

Företagsgolf

Att arrangera en tävling på Kårsta GK är enkelt för oss. Vi tar hand om hela konceptet så att du själv kan fokusera på det sociala, dina kunder och kanske även på ditt eget spel.

Synas

Profilera ditt företag tillsammans med Kårsta GK. Tillsammans stärker vi varandras varumärken och företaget syns i en positiv och härlig miljö. Det finns givetvis även möjlighet att marknadsföra er till våra medlemmar med passande erbjudanden som ger ett mervärde för dig och våra medlemmar.

Aktiveras

På Kårsta GK är det roligt att vara. Här finns möjlighet till både spel, träning och att mötas i en avslappnad miljö. Det kan handla om golfspel, olika arrangemang, prova på golf eller kanske ett födelsedagskalas.

Sponsorpaket

För att skapa ett sponsorpaket som passar dig kontakta gärna Mimmi eller Camilla här nedan. Du kan också läsa om våra grundpaket i pdf-filen här:

Sponsorpaket för affärsvänner, pdf-fil »

Vi kallar våra sponsorer för affärsvänner. Varför kan du läsa här nedan. Där kan du även läsa vad våra affärsvänner är för företag och vad de kan erbjuda.

Mimmi Bergman Assistant PGA Professional  |  Sponsring
Telefon: 019-22 75 02
E-post: klicka här »

Instagram