Greenfee

Vi erbjuder greenfee för 18 hål och 9 hål. Vill du spela mer finns även den möjligheten!

Greenfee 18 hål

Vardagar 450 kr
Helgdagar 550 kr

Juniorer betalar halva priset på dagsaktuell greenfee.

Önskar Ni spela mer än 18 hål är tillägget 150 kr/person.

Greenfee 9 hål

Vardagar 300 kr
Helgdagar 400 kr

Juniorer i Örebro läns golfdistrikt

Fullvärdiga juniormedlemmar under 21 år som tillhör en golfklubb inom ÖLGF:s distrikt (förutom Lanna lodge Golfresort, Askerund Golfklubb eller Örebro City Golf & Country Club) spelar fritt vid två tillfällen per år hos oss på Kårsta Golfklubb. Du som junior behöver ha med dig ett introduktionskort som du visar upp i receptionen.
Våra egna juniorer har samma möjlighet på respektive bana i Örebro.

Greenfeemedlem på Kårsta GK

Som greenfeemedlem i Kårsta GK har du 100 kr rabatt på 18 hålsgreenfee och 50kr rabatt på 9 hålsgreenfee. Vad innebär det?

Jo, du som Greenfeemedlem betalar:

350 kronor för 18 hål på vardagar och 450 kronor för 18 hål på helger.

Du betalar 250 kronor för 9 hål på vardagar och 350 kronor på helger.

Betalning om receptionen är stängd

1. I det lilla utrymmet utanför receptionen kan du betala i vår automat Boxnet Go. Fyll i ditt Golf-ID och ange starttid samt ankomstregistrera dig.

2. Betala via Boxnet Go, du får samtidigt ett digitalt kvitto till din mailadress.

3. Ta gärna ett manuellt scorekort och läs på slopetabellen hur många erhållna slag du får på banan.

4. Kom ihåg att ankomstregistrera din tid (även du som medlem) om receptionen är stängd.

Gruppbokningar

Är ni en grupp som vill komma och gästa oss på Kårsta GK? Vi erbjuder följande grundpaket:

12-24 400kr/person (vardag) alternativt 500 kr/person (helg)

Om sällskapet väljer att äta lunch utgår en rabatt på 20%

Om sällskapet väljer äggmacka och kaffe utgår en rabatt på 20%

Om sällskapet önskar golfbil utgår en rabatt på 50 % (ordinarie pris, ej läkarintygspris)

25-uppåt 400kr/person (vardag) alternativt 500 kr/person (helg)

Kaffe och enklare kaka (per person) ingår vid valfritt tillfälle under dagen

Om sällskapet väljer att äta lunch utgår en rabatt på 20%

Om sällskapet väljer äggmacka och kaffe utgår en rabatt på 20%

Varje person erbjuds en rabatt på 20% vid köp av golfbollar i shopen

Önskar ni hjälp med att administrera er tävling? Vid gruppbokningar över 25 personer erbjuder vi tävlingsservice för 499:-

Golfhäftet

Golfhäftet gäller helgfria vardagar på Kårsta GK där greenfeepriset är 225 kronor.

Golfhäftet Plus finns inte på Kårsta GK.

Har du inget Golfhäfte kan du köpa här. (Du kan välja att få det digitalt eller fysiskt kort)

Information till våra medlemmar och gäster.

Att veta vid bokning, ankomstregistrering och avbokning nu när många vill spela och det är högt tryck på banan: