Greenfee

Vi erbjuder greenfee för 18 hål och 9 hål. Vill du spela mer finns även den möjligheten!

Greenfee 18 hål

Vardagar 495 kr
Helgdagar 595 kr

Juniorer betalar halva priset på dagsaktuell greenfee.

Önskar Ni spela mer än 18 hål är tillägget 175 kr/person.

Greenfee 9 hål

Vardagar 345 kr
Helgdagar 445 kr

Gästspel för juniorer 0-18 år

Gäller de flesta klubbar* inom Örebro läns golfdistrikt (ÖLGF) 2022

Syftet med överenskommelsen:
– Att den ska underlätta möjligheten för distriktets juniorer 0-18 år att få utveckla sitt golfspel genom att besöka och pröva olika banor och träningsmöjligheter
– Att upplägget ska underlätta rekrytering av juniorer i distriktet
– Att möjligheten till gästspel inom distriktet ska motverka avhopp inom golfen

Överenskommelsen gäller helgfria måndagar – torsdagar under 2022.

* Degerfors Golf, Lannalodge Golfresort och Örebro City G&CC deltar inte i överenskommelsen varför deras juniorer inte har rätt till fritt spel på övriga banor samt att deltagande klubbars juniorer inte har rätt att spela fritt på dessa banor.

Greenfeemedlem på Kårsta GK

Som greenfeemedlem i Kårsta GK har du 100 kr rabatt på 18 håls greenfee och 50 kr rabatt på 9 håls greenfee.

Betalning om receptionen är stängd

1. I det lilla utrymmet utanför receptionen kan du betala i vår automat Boxnet Go. Fyll i ditt Golf-ID och ange starttid samt ankomstregistrera dig.

2. Betala via Boxnet Go, du får samtidigt ett digitalt kvitto till din mailadress.

3. Ta gärna ett manuellt scorekort och läs på slopetabellen hur många erhållna slag du får på banan.

4. Kom ihåg att ankomstregistrera din tid (även du som medlem) om receptionen är stängd.

Gruppbokningar för gäster år 2022

Golf ID på personer som ingår i gruppbokningen ska mailas till info@karstagk.se senast 7 dagar före ankomst.

De gäster som bor på Scandic hotell eller Elite stora hotellet har betalat greenfee via golfpaketet. Meddela dom bara att de får övriga rabatter på klubben.

När större sällskap vill göra en bokning hos oss gäller nedanstående gruppbokningspris. Om antalet greenfeegäster överstiger 12 personer får även eventuella medlemmar som ingår i gruppbokningen rabatt på allt utom greenfee.

12 personer och uppåt = 445 kr/person (vardag) alternativt 545 kr/person (helg)

• Om sällskapet väljer att äta lunch utgår en rabatt på 20%
  • Om sällskapet väljer äggmacka och kaffe utgår en rabatt på 20%
  • Om sällskapet önskar golfbil utgår en rabatt på 50 % (ordinarie pris, ej läkarintygspris)

Önskar ni hjälp med att administrera er tävling? Vid gruppbokningar över 25 personer erbjuder vi tävlingsservice för 499:-

Golfhäftet

Golfhäftet gäller helgfria vardagar på Kårsta GK där greenfeepriset är 248 kronor. Betalning med golfhäftet kan endast ske när receptionen är öppen.

Golfhäftet Plus finns inte på Kårsta GK.

Har du inget Golfhäfte kan du köpa här. (Du kan välja att få det digitalt eller fysiskt kort)

Information till våra medlemmar och gäster.

Att veta vid bokning, ankomstregistrering och avbokning nu när många vill spela och det är högt tryck på banan: