Nu har vi en ny hemsida med nya funktioner och nya möjligheter.

Här är några av dom:

• Startsidan är ansiktet utåt där vi möter både gäster och oss medlemmar. Det är en blandning av nyheter, händelser och aktiviteter – ett smörgåsbord av Kårsta Golfklubb.

• Under ”Infotorg” hittar du senaste nyheter och alla kalenderhändelser. Där kan du alltid vara uppdaterad på vad som händer på klubben.

• Vill du ha mer specifik samlad information från den kommitté och sektion du är intresserad av (dam-, herr-, senior- eller junior- & elitsektionen) är det bara att gå till respektive sektion med sina nyheter, kalendrar och kontaktuppgifter.

 

E-handel med start den 15 mars

Vi är ju inte bara en ideell förening – vi är ju även en kommersiell klubb och behöver därför få in de medel vi kan för att få runt klubben ekonomiskt. Med den nya hemsidan ser vi möjligheten att få igång en webbutik. Vi börjar i liten skala och ökar på sortiment och service allt eftersom. Vår butik kommer inte vara den dyraste, och vi kommer heller inte vara den billigaste, vi följer branschstandard. Kan vi medlemmar handla bollar, handskar, bagar, vagnar, kanske klubbor med mera, på samma nivå som på andra ställen så gynnar det oss själva i slutänden – därför att 20-40% av det du köper i vår butik (hemsidan eller i receptionen) går tillbaka till klubben – vilket alltså gynnar dig själv i slutänden.

Så, om det du söker finns i vår butik med rätt pris uppmuntrar vi dig att handla här istället för någon annanstans. Tycker du att det här är bra får du gärna sprida detta vidare – för finns det intresse kommer givetvis frakt vara självklart – hur många klubbar i Sverige har en egen medlemsägd e-butik? Kolla gärna in e-butiken innan du gör ditt nästa golfinköp – kanske har sortimentet breddats?

Medlemsrabatt med start den 15 mars

För att fira vår nya hemsida som lanseras skarpt idag den 15 mars ger vi 15% rabatt på alla bollar i sortimentet (ej logobollar). Använd rabattkoden: 15PROCENT när du handlar i butiken. Erbjudandet gäller t o m 22 mars.

 

Hemsidan är en egen produktion utvecklad och framtagen av anställda, sponsorer och medlemmar på klubben. Det kommer säkert vara en del fel och brister både på hemsidan och i e-butiken – därför är vi oerhört tacksamma om du har frågor, tips och idéer som hjälper oss vidare med utvecklingen av hemsidan. Kanske vill du vara med i detta arbete? Hör av dig till Andreas Edenvik, 070-575 23 26 eller andreas@branddesignstudios.se

Instagram