Banan öppnar på tisdag klockan 13:00 med sommargreener!

Vi tänkte beskriva och besvara några av de frågor vi får angående banan.

Varför öppnar ni först klockan 13:00 på tisdag?
Vi har flera nya killar som kommer att arbeta hos oss under säsongen och det är viktigt att dem får en bra start på jobbet. Vi kommer att träna på att klippa och manövrera maskiner i början av veckan. Eftersom längtan är stor från många golfspelare vet vi om att trycket blir högt direkt. Vi väljer därför att få en lugn morgon på tisdag och öppnar banan direkt efter lunch.

Hur ser banan ut? 
Vi upplever att skicket på banan är bra. Det är dock svårt att säga för mycket i ett tidigt skede på säsongen. Det som är viktigt närmaste veckorna är värme, sol och skötsel. Utöver det är vi glada om alla medlemmar och gäster värnar om banan lite extra genom att laga uppslagna torvor och nedslagsmärken.

Vad händer på hål 8 i början av veckan?
Vi kommer att laga nätet som har blåst sönder under vintern.

Gäller bilförbud?
Ja, under vecka 16 kan vi tyvärr inte köra med några golfbilar på banan och det beror på att marken fortfarande är för blöt på flera ställen. 

Hur ser bokningsreglerna ut för banan i år?
En spelare kan boka max 3 tider i följd. När du går ut och spelar måste du ankomstregistrera dig, i annat fall skickar vi en faktura på en No-show avgift. Under första veckan kommer vi inte att skicka några avgifter, däremot kommer vi att påminna er och hjälpa er extra mycket.

Vad har ni gjort till höger om kansliet?
Vi har grävt upp marken för installation av ett nytt larm. Vi kommer att så gräs där inom kort och ber att ni är försiktiga med att gå den vägen tills marken har blivit fin igen.

Instagram