Här är information från ÖLGF (Örebro Läns Golfförbund).

Proppen för tävlande har delvis gått ur.

Nu har vi fått klartecken till tävlingen på Lanna den 30 maj, och Lannalodge har lagt ut den på GIT för anmälan.

Vad som kommer att gälla för kommande omgångar vet vi i dagsläget inte men vi får hoppas på att pandemin inte ökat utan att vi som minst kan genomföra efter samma principer som gäller för omg 2. Information om det fortsatta tävlandet i TTF (Teen Tour First) och ÖJT (Örebro Junior Tour) kommer.

De åldersreservationer för deltagande gäller dock fortfarande så inga äldre juniorer än född 2002 och senare får starta, gäller både TTF och ÖJT.

En annan sak att observera är att lunch inte ingår för deltagarna i ÖJT utan de startande får, vid incheckning, en påse med macka, dricka och kanske något mer, detta p g a att det var svårt för många arrangerande klubbar att servera lunch till alla beroende på deltagarnas starttider, detta beslutades vid ÖLGFs Vårträff med junioransvariga. så om någon vill äta på restaurang så får det ske på egen bekostnad.

Instagram