OBS! Banan hinner inte komma i skick för att ha städdag 27 mars, ny info kommer inom kort.

27 mars genomför vi vårens gemensamma städdag

Vill du hjälpa oss att göra anläggningen och banan fin inför säsongen? Söndag den 27 mars genomför vi årets första städdag där du som medlem har möjlighet att få tillbaka ersättning för din städavgift som ingår i årsavgiften. Vi ställer fram utemöbler, förbereder övningsområden, städar runt och i byggnader samt genomför förberedande åtgärder ute på banan. Städdagen startar klockan 10.00 och pågår i två timmar. Vi avslutar dagen med att bjuda dig som deltar på kaffe och korv med bröd. Vill du vara med?

Banan är inte i skick för städdag, ny info kommer inom kort.

[Anmäl dig genom att fylla i och skicka in formuläret:]

[et_pb_wpt_contact_form_7 contact_form_id=”cf7-22283″ _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”30px|0px|30px|0px|false|false” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” disabled_on=”on|on|on” disabled=”on” sticky_enabled=”0″][/et_pb_wpt_contact_form_7]
Instagram