Alla damer, nya medlemmar som befintliga – välkomna på årets kick off!
Vi träffas för att informera om säsongens verksamhet i kombination med golfträning och mat. Du anmäler dig längre ned i detta inlägg. 

En ny golfsäsong är äntligen här och vi vill välkomna alla damer i Kårsta Golfklubb till vår uppstartsträff för säsongen. I år gör vi det på ett lite annorlunda sätt gentemot tidigare år då vi träffas utomhus på Kårsta Golfklubb för träning tillsammans med vår klubbchef Anna Dahlberg Söderström. Vi äter även tillsammans och informerar er om damverksamheten på klubben.

Vi samlas klockan 15:00 på puttingreen och upplägget ser sedan ut såhär:

Kl. 15.30-17.00
Hälften av antalet damer tränar golf med Anna
Hälften av antalet damer får information och mat inne i vår restaurang

Kl. 17.00-18.30
Vi växlar på upplägget ovan

Medtag: 
Kläder efter väder
Golfutrustning

Kostnad:
150kr/dam och då ingår träning, mat och kaffe med kaka. Betalning sker i samband med aktiviteten.

Vilka är inbjudna att delta?
Alla damer som är eller vill bli medlemmar i Kårsta Golfklubbb. Ålder 21 år och uppåt.

Vi blir så glada om du tar med dig en vän som är intresserad av att antingen börja spela golf hos oss på Kårsta GK eller om hon redan gör det, är intresserad av damverksamheten på klubben.

Anmälan är stängd!

[et_pb_wpt_contact_form_7 contact_form_id=”cf7-23651″ label_custom_margin=”0|0||0|false|false” label_custom_padding=”0|0||0|false|false” text_select_custom_margin=”0|0|10px|0|false|false” text_select_custom_padding=”16px|16px||16px|false|false” row_custom_padding=”0|0||0|false|false” column_custom_margin=”0|0||0|false|false” _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”30px|0px|30px|0px|false|false” hover_enabled=”0″ locked=”off” global_colors_info=”{}” disabled_on=”on|on|on” disabled=”on” sticky_enabled=”0″][/et_pb_wpt_contact_form_7]
Instagram