Finalen går på Kårsta GK den 11 september. Innan dess genomför vi 3 kvaltävlingar. Kvaltävling 3 är den 9/8. Kvaltävling kan genomföras när som helst under dagen.

Ni anmäler er till tävlingen på ”Mingolf”. Ni bokar själva starttid som passar er. Startavgiften betalas i receptionen eller på ”Mingolf”. Scorekort får ni också i receptionen, dessvärre kan vi inte få ut lag-handicapet innan spel.

OBS! att ni måste ha en markör med er men det behöver nödvändigtvis inte vara ett spelande lag.

Scorekortet lämnar ni i receptionen eller i greenfee-lådan om receptionen är stängd. På scorekortet ska tävlingsnamnet finnas och båda spelare ska vara namngivna och med golf-id. Markörernas signatur och golf-id ska finnas med på score-kortet.

Har ni frågor om något tveka inte att höra av er på telefon, mail eller i vår facebookgrupp, Kårsta GK’s Ladies.

 

Hälsningar

Damkommittén                

Instagram