Finalen går på Kårsta GK den 11 september. Innan dess genomför vi 3 kvaltävlingar. Kvaltävling 3 är den 9/8. Kvaltävling kan genomföras när som helst under dagen.

Ni anmäler er till tävlingen på ”Mingolf”. Ni bokar själva starttid som passar er. Startavgiften betalas i receptionen eller på ”Mingolf”. Scorekort får ni också i receptionen, dessvärre kan vi inte få ut lag-handicapet innan spel.

OBS! att ni måste ha en markör med er men det behöver nödvändigtvis inte vara ett spelande lag.

Scorekortet lämnar ni i receptionen eller i greenfee-lådan om receptionen är stängd. På scorekortet ska tävlingsnamnet finnas och båda spelare ska vara namngivna och med golf-id. Markörernas signatur och golf-id ska finnas med på score-kortet.

Har ni frågor om något tveka inte att höra av er på telefon, mail eller i vår facebookgrupp, Kårsta GK’s Ladies.

 

Hälsningar

Damkommittén                

[et_pb_wpt_contact_form_7 contact_form_id=”cf7-23651″ label_custom_margin=”0|0||0|false|false” label_custom_padding=”0|0||0|false|false” text_select_custom_margin=”0|0|10px|0|false|false” text_select_custom_padding=”16px|16px||16px|false|false” row_custom_padding=”0|0||0|false|false” column_custom_margin=”0|0||0|false|false” disabled_on=”on|on|on” _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”30px|0px|30px|0px|false|false” disabled=”on” locked=”off” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_wpt_contact_form_7]
Instagram