NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Vad händer på klubben just nu?

Din årsavgift finns upplagd för betalning via MinGolf

Svenska Golfförbundet stänger ned gamla GIT (Golfens IT system) den 29 november. Det innebär att alla Sveriges golfklubbar övergår i nya GIT vilket innebär en hel del förändringar, så även för oss. Den stora förändringen som påverkar oss på Kårsta Golfklubb är hanteringen av årsavgifter.

Din årsavgift finns upplagd i MinGolf, det är där du tidigare har bokat starttider eller kanske anmält dig till en tävling. Du kan logga in på MinGolf via din dator eller mobiltelefon.

Årsavgiften förfaller 31/1 2023.

Du som medlem har flera betalningsmöjligheter (betala hela avgiften direkt, delbetala avgiften, använda friskvårdsbidrag etc) och mer information kommer att kommuniceras inom kort.

Betala innan årsskiftet och ha möjlighet att vinna din spelavgift tillbaka och återbetald på ditt konto!

Hur betalar jag min avgift för säsongen 2023 via Min Golf?
Klicka här för se en film om hur det går till 

Vill du få hjälp av oss och/eller betala din avgift på klubben? 
Anna och Joachim finns på plats i receptionen/restaurangen lördag 10 december mellan klockan 11.30-14.00. Du är välkommen ut till klubben då så hjälper vi dig. Vi bjuder även på kaffe och pepparkakor.

Vad händer på golfbanan?

Vår greenkeeper Jörgen har tömt bevattningen och hann precis med det innan snöovädret kom under helgen. Han har även tagit upp pumpen i Lången, börjat köra massor till den nya teeytan som ska byggas på hål 6, luftat alla våra teeytor och ägnar nu mycket tid åt våra greenytor. Greenerna ska luftas, dressas och sprutas innan greendukarna kan läggas på inför vintern.

Utöver det genomför vi löpande intervjuer med människor som har sökt tjänsten som mekaniker/banarbetare. Vi hoppas i närtid kunna meddela hur teamet på banan framöver kommer att se ut. Känner du någon som du tror skulle passa för arbetet? Vi tar fortfarande emot ansökningar.

Jullunch, julbord och catering!

Vi har öppet onsdag-lördag för jullunch mellan klockan 11.30-14.00 samt kvällsöppet med julbord på fredagar. Det är mycket glädjande att så många har bokat bord hos oss. För att vara säker på att du får en plats ber vi dig boka bord i förväg, antingen direkt via hemsidan eller via telefon. Du når oss på telefonnummer 019-227502. Obs! När du gör en bokning ska du få en bokningsbekräftelse av oss på klubben. Om du inte får någon bekrätelse ber vi att du hör av dig till oss.

Över 90 spelare deltar nu i vår träningsmodell 26tio!

Det nya träningskonceptet 26tio är i full gång och våra tränare Mimmi och Mathias genomför 20 träningspass i veckan. Under vintermånaderna genomförs träningen i vår golfhall som finns i Nya Åkeriets lokal i nära anslutning till svampen. Om du vill åka till golfhallen och träna på egen hand är du välkommen. Öppettider och mer information finns att läsa under fliken Golfhall på hemsidan.

Alla 26tio deltagare genomför i uppstarten en screening med våra tränare. Syftet med screeningen är att ta reda på varje spelares nuläge och sedan skapa en målsättning tillsammans med deltagaren.

Det finns ett fåtal platser kvar!  Boka här »

Om du är intresserad av att vara med i 26tio finns det ett fåtal platser kvar. Vi tar bara emot 100 deltagare under hela år 2023 så vänta inte för länge om du är intresserad.

Instagram