NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

På söndag är det tävlingspremiär för säsongen!

Vår kommittégolf är i full gång men utöver det är det tävlingspremiär på klubben denna söndag. 60 juniorspelare från större delen av Sverige besöker oss för att göra upp om en tävling över 36 hål.

Klockan 08:30 på söndag startar tävlingen, både från hål 1 och hål 10 samtidigt. Det är både tjejer och killar som tävlar och dom gör det över 36 hål. Kårsta har spelare representerade och vi är övertygade om att dom blir mycket glada över support på söndag. Kom gärna ut och titta på alla duktiga ungdomar! 

Restaurangen är öppen 07.30-cirka 19.30. Övningsområden är öppet för träning hela dagen för den som vill åka ut och öva. 

Trimmade bunkerkanter

Kanske har du lagt märke till det. Den här veckan har vi ägnat mycket tid åt att snygga till våra bunkrar. Utöver det jobbar vi med den del förändrade klippytor, bland annat släpper vi upp ruff på ytor vi bedömmer skapar mer karaktär men även områden som sparar arbetstid till andra moment. Vi hoppas att ni gillar det!

Den nya spruttrucken är igång! 
Redan förra året beställde vi en ny spruttruck som på grund av pandemin har dröjt innan leverans. Nu är den äntligen hos oss och testar den för fullt. Den kommer hjälpa oss mycket under året.

Vecka 20 startar vi från hål 10
Banan har torkat upp riktitg bra under veckan och vi kan nu återgå till grundplanen, nämligen att starta varannan vecka från hål 1 och hål 10. Jämna veckor från hål 10 vilket innebär att vi startar där på måndag.

Vi ber dig som slår på rangen att bära tillbaka din hink

Det är ganska ofta vi i personalen åker och snyggar till på drivingrangen, främst samlar ihop alla hinkar som står utställda längs med alla mattor. Vi ber dig som tränar att ställa tillbaka din hink vid bollautomaten när du har tränat klart, det skulle spara  tid för oss.

Damernas kick off tillsammans med Mimmi & Anna

Vilken dag vi fick tillsammans, med nästan 70 deltagare!
Det är häftigt att Kårsta GK har en så pass stor verksamhet för tjejer/damer. Alla som vill, oavsett nivå, är väkomna att delta på våra aktivieter. På kick offen deltog nästan 70 stycken damer och vi hade minst sagt tur då dagen bjöd på strålande solsken. 

Hur fungerar damgolfen på klubben? 

Vi erbjuder en hel del aktiviteter under ett år. Damgolfen spelas varje vecka och man kan medverka oavsett om man vill tävla eller inte. Tjejträningar med våra tränare eller separata aktiviteter finns även det att ta del av. Håll utkik här för att ta del av allt kul som händer.

Våra öppettider i reception och restaurang

Receptionens öppettider:

Måndag 08.00-18.00
Tisdag 09.00.18.00
Onsdag 09.00-18.00
Torsdag 09.00-18.00
Fredag 08.00-16.00
Lördag 08.00-16.00
Söndag 08.00-16.00

Restaurangens öppettider:

Måndag 08.00-20.00
Tisdag 09.00.20.00
Onsdag 09.00-20.00
Torsdag 09.00-20.00
Fredag 09.00-19.00
Lördag 08.00-19.00
Söndag 08.00-19.00

I samband med tävlingar kan öppettiderna variera.

Öppettiderna är en stor förbättring mot tidigare år och önskemålet har varit tydligt i medlems- och gästundersökningarna. När receptionen är stängd går det fortsättningsvis bra att betala greenfee i greenfeerummet.

Tävlingskalendern i Örebro län

Örebro läns alla golfklubbar arrangerar många tävlingar under en säsong. Dessa tävlingar finns samlade i ÖLGF Tävlingskalender.

Om du undrar vilka tävlingar som finns att spela kan du klicka här.

 

Vilken fin start på säsongen vi har fått!

Det har verkligen varit en fin start på säsong för oss. Ni är många som har besökt oss i restaurangen och många har tagit både ett, två eller kanske flera varv på banan. Dessutom är det  många gäster som tar kontakt med oss. Vi är otroligt tacksamma och glada över starten på utomhussäsongen och personalen är enade, vi har startat bra och nu gasar vi!

I början på nästa vecka skickar vi ut inbjudan till “After Golf på Kårsta”, golfbanan kommer att fortsätta utvecklas med fokus på finish och nya paketerbjudande för gäster kommer att publiceras. Utöver det startar vi igång spelträningar med 26tio, juniorträningarna tar fart ordentligt och nästa sposorträning är planerad och genomförs inom kort. Dessutom spelas Golfhäftet Trophy den 28 maj på klubben. Om du inte har anmält ett lag är det hög tid att göra det nu.

Vad har hänt med fågelholkarna?

Du som förra året hyrde en enrummare i lantlig miljö kommer under morgondagen få ett mail av oss med en förfrågan om att fortsätta vara hyresvärd. Samtidigt som du hyr en fågelholk stöttar du vår juniorverksamhet med 300 kronor. Om du inte har en fågelholk sedan tidigare finns det fortfarande rum lediga. Hör av dig till oss för att hyra en holk under säsongen. Du kan läsa mer om våra holkar här.

Instagram