NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

Nya tee på hål 6 börjar att ta form

Vi har arbetat hårt hela veckan med teeytan på hål 6. På bilden ovan ser ni även hybridgräset som kommer att vara en del av den nya ytan. 

Nya klipplinjer

Vi släpper upp ruff på en del nya ytor ute på banan. Anledningen till det är att vi vill skapa mer karaktär för respektive golfhål samtidigt som vi besparar tid och skapar effektivisering. Det kommer att bli en mycket fin inramning på flera hål och vi hoppas att ni kommer att uppskatta det.

Sandboxar på våra korthål

Vår onsdagsgrupp har hjälpt oss att bygga små röda sandboxar som vi nu håller på att placera ut på våra korthål. I dessa boxar kommer det att finnas sand som vi önskar att du som spelare fyller en eventuell uppslagen torv från tee med. 

Bunkerkrattor

Vi får dagligen stanna våra maskiner för att flytta på bunkerkrattor som spelare lägger på gräsytor som vi ska klippa. Vårt önskemål är att hela krattan ska placeras i bunkern och vi ber er om hjälp med det fram över, tack.

Medlemmar:

Jag vill utbyta tankar och idéer med dig – om golf i allmänhet och om Kårsta i synnerhet.
”Vidga vyerna” gör jag bäst med de jag inte brukar träffa på klubben – därför uppmuntrar jag dig som aldrig samtalat eller utbytt tankar med mig att haka på, givetvis är vem som helst välkommen, bara du är medlem i klubben. Ta chansen och gå en runda med mig, jag har bokat in en fyrboll på tisdag, kl 18.40 för en niohålsrunda – just nu finns det tre tomma platser – det ser fullt ut i bokningen på Min Golf, men det är för att jag håller platsen till just dig. Gör så här: ring 019-22 75 02, maila info@karstagk.se eller gå in till receptionen och meddela att du ska gå med Andreas kl 18.40 på tisdag. Först till kvarn gäller.

Finns det intresse och ett utbyte kommer jag fortsätta med detta en gång i veckan, på olika dagar, på olika tider.

/Andreas Edenvik, ordförande 

Är du vår nästa klubbmästare?

Helgen 3-4 juni spelas KM på klubben och alla medlemmar är välkomna att delta. Klubbmästerskapet spelas över två dagar, 18 hål per dag och i olika ålderskategorier. Dessutom har vi en dam-, herr- och juniorklass. 

Du anmäler dig via Mingolf.

 

Boka en golflektion!

Nu har vi släppt upp tider på vår hemsida för privatlektioner. Golf är så otroligt mycket roligare när man spelar bra. Våra tränare Mimmi och Mathias hjälper dig gärna med att hitta formen!

Boka en lektion genom att klicka här.

Damträningar med Mimmi & Anna

Under juni månad erbjuder vi specifika damträningar. Boka in dig på ett pass genom att klicka här.

Välkommen till årets första After Work

Fredag den 2 juni välkomnar vi alla som vill till årets första After Work. Vi kommer att duka upp en trevlig Tacobuffé från klockan 16.30. Restaurangen har fullständiga rättigheter och det går bra att boka bord i förväg alternativt dyka upp spontant. 

Våra öppettider i reception och restaurang

Receptionens öppettider:

Måndag 08.00-18.00
Tisdag 09.00.18.00
Onsdag 09.00-18.00
Torsdag 09.00-18.00
Fredag 08.00-16.00
Lördag 08.00-16.00
Söndag 08.00-16.00

Restaurangens öppettider:

Måndag 08.00-20.00
Tisdag 09.00.20.00
Onsdag 09.00-20.00
Torsdag 09.00-20.00
Fredag 09.00-19.00
Lördag 08.00-19.00
Söndag 08.00-19.00

Vi erbjuder mat från vår Bistromeny varje dag mellan klockan 14.00-17.00.
I samband med tävlingar kan öppettiderna variera.

Öppettiderna är en stor förbättring mot tidigare år och önskemålet har varit tydligt i medlems- och gästundersökningarna. När receptionen är stängd går det fortsättningsvis bra att betala greenfee i greenfeerummet. 

Instagram