NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

Puh, vilken vecka!

Natt mellan söndag och måndag kom det stora mängder regn. Inte nog med det slog åskan ned hos oss och förstörde vår bevattningsdator, larmanläggning, internet och ström till restaurangen. Vi har ägnat större delen av veckan åt att åtgärda allt detta men flera frågetecken kvarstår. I skrivande stund vet vi inte hur illa det är med bevattningsdatorn men vi väntar support i slutet på nästa vecka.

Banan har varit stängd måndag-fredag men öppnar igen imorgon, lördag. Banpersonalen gör allt för att pumpa undan vatten och ta hand om de ytor vi har. I början av veckan kunde vi bara klippa greenytorna men har under dagen idag även kunnat klippa övriga ytor.

Planen från början var att genomföra den uppskattade juniortävlingen Mathias Grönberg Trophy- hosted by ECDESIGN torsdag 10 augusti vilket inte var möjligt. Tävlingen är flyttad till måndag 14/8 med start klockan 13.50 och vi är mycket glada över att 56 (!) juniorer kommer till start trots krånglet med att byta dag uppstod.

Tack vare bättre väder öppnar vi banan igen imorgon. Det innebär även att vi genomför tävlingen Kårsta Open på söndag (en tävling över 36 hål för 78 elitherrar). Under morgondagen kommer vi att ha obligatoriskt spel från matta från tee 56 på våra korthål med hänsyn till att det annars snabbt blir sönderslaget.

Måndagens seniorgolf är planerad att genomföras som vanligt. Dock råder golfbilsförbud under måndagen.

Vi ber A-L-L-A som spelar på vår bana närmsta tiden att lägga tillbaka torv och iaktta allmän försiktighet över banan. Det gäller även övingsormåde, tack.

Vill du börja spela golf?

Just nu har vi ett riktigt fint erbjudande!

Våra tränare Mimmi & Mathias erbjuder nybörjarkurser från 19 augusti och framåt. Det kostar 750 kronor att delta på kursen och skulle du dessutom vilja bli medlem hos oss har vi ett kanonerbjudande till dig!

Anmäl dig till någon av våra kurser genom att klicka här.

Du kommer väl ihåg vår Mulliganbutik?

Vad gör man en regnig dag i augusti? Varför inte öppna garderobsdörren och leta fram något att sälja? Kanske har du en golfklubba i garaget eller en golfvagn som aldrig används? 

Eller söker du något som kanske finns i butiken?

Surfa in i butiken genom att klicka här. 

Vad blir det för mat på Kårsta nästa vecka?

Måndag-tisdag
Pasta Bolognese
Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka

Onsdag-torsdag
Stekt fläsk med löksås
Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka

Fredag-Söndag
Rostbiff med potatisgratäng och rödvinssky
Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka

Följ med våra tränare till Abu Dhabi 20-28 november

Vi är nog många som längtar till solsken, värme och härlig golf. Om du vill förbereda dig för en trevlig höst kan du redan nu anmäla dig till höstens golfresa dit våra tränare Mimmi och Mathias följer med. Träning, golfspel och god  mat under en hel vecka. Kan det bli bättre? 

Mer information & anmälan hittar du genom att klicka här.  

På måndag är Mathias tillbaka!

Vår tränare Mathias är tillbaka efter sin semester och redan nu finns det bokningsbara tider på vår hemsida. Båda våra tränare finns nu på plats på klubben och hjälper dig mer än gärna. Nedan ser ett specialerbjudande med Mathias.

Kom-igång-efter-sommaren-erbjudande:
Gäller om bokningen görs senast 31 augusti.
25 min med 1 deltagare – 475 kr NU 400 kr!
25 min med 2 deltagare – 500 kr NU 425 kr!
50 min med 1 deltagare – 850 kr NU 700 kr!
50 min med 2 deltagare –  900 kr NU 750 kr!

Avbokning måste ske senast 4 timmar före bokad tid.

Lektionerna sker på Kårsta Golfklubb.

Boka en träningstid genom att klicka här.

Vill du vara med i 26tio säsongen 2023/2024?

Vårt mycket populära träningsupplägg 26tio kommer att fortsätta utvecklas framgent och redan nu förbereder vi för att ta emot nya deltagare (eller deltagare som vill fortsätta) säsongen 2023/2024. 

Kort och gott, vad handlar 26tio om?

Det handlar om att du som spelare ska få kontinuerlig träning med hjälp av PGA utbildade tränare under ett år. Vi erbjuder 20 tränarledda pass per vecka där du som spelare själv avgör hur mycket du vill delta. Även spelträningar och andra aktiviteter ingår i upplägget. 

Kårsta 26tio-modellen bygger på:

  1. Egen fokusering efter ditt Intresse. 
  2. Motivation – vi menar att din motivation kommer att ökar då du själv får bestämma och påverka din egen utveckling.
  3. Förenkling – du får färre instruktioner per tillfälle och tid att nöta in det du precis lärt dig
  4. Frekvens – vi arbetar med fler träningstillfällen, med aktiv återkoppling från tränaren som du har möjlighet att träffa en eller ett par gånger i veckan.
  5. Egen träning. Vi lär oss bättre när vi är aktiva mellan tränarledda träningar. Därför ingår fria bokningar i golfhallen och till viss del bollar på rangen under utesäsongen för den som deltar i 26tio-modellen.

Vi är övertygade om att det här är framtiden för modern golfträning. Om du är intresserad av att vilja vara med i nästa års 26tio som startar måndag vecka 44 kan du göra en intresseanmälan här. 

Antalet spelare är begränsat och tas emot i anmälningsordning.

 

Instagram