NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

De två senaste veckorna har varit oerhört tuffa och tråkiga för oss då vädret har ställt till det så pass mycket att vi tvingas hålla banan stängd. Dessutom slog åskan ned och förstörde vårt styrsystem till bevattningen. Östorps bevattning har varit hos oss i dagarna två för att försöka lokalisera hur omfattande felet är. Deras tekniker säger att det är den värsta åsksmäll han har varit med om och att extra support behövs i ärendet. Just nu är vi inte i behov av att kunna vattna men om ärendet drar ut på tiden kan vi styra varje sprinkler manuellt vilket är en tillfällig lösning för att i så fall hålla banan i fint skick. Vi jobbar för att åtgärda felen med bevattningen så fort det bara går.

Det kom ytterligare 50 mm regn under kvällen tisdag till onsdag. Vi hann åtminstone lufta greenerna innan det nya ovädret kom in och under torsdagen och fredagen har vi äntligen kunnat börja klippa delar av banan. Vi har även vertikalskurit och dressat greenerna.

Vi har valt att hålla banan helt stängd till och med söndag 20 augusti då marken är mycket mättad. Vi tar ett nytt beslut på söndag angående nästa vecka.

Under helgen kommer drivingrangen och puttinggreenen att vara öppen för den som är träningssugen. Restaurangen håller öppet mellan klockan 10.00-15.00 med lunch kl. 11.30-14.00. Receptionen är stängd under helgen.

Om du har ett rangekort som behöver laddas kan vi hjälpa dig direkt via hemsidan. Klicka här för att ladda ditt kort.

Vill du börja spela golf?

Just nu har vi ett riktigt fint erbjudande!

Våra tränare Mimmi & Mathias erbjuder nybörjarkurser för dig som vill börja spela golf. Det kostar 750 kronor att delta på kursen och skulle du dessutom vilja bli medlem hos oss har vi ett kanonerbjudande till dig!

Anmäl dig till någon av våra kurser genom att klicka här.

Du kommer väl ihåg vår Mulliganbutik?

Vad gör man en regnig dag i augusti? Varför inte öppna garderobsdörren och leta fram något att sälja? Kanske har du en golfklubba i garaget eller en golfvagn som aldrig används? 

Eller söker du något som kanske finns i butiken?

Surfa in i butiken genom att klicka här. 

Utskicket av medlemsundersökning Players 1st är på gång

Den 23 augusti distribueras det andra utskicket av årets medlemsundersökning, Players 1st till klubbens alla medlemmar. Observera att den kan hamna i skräpkorgen. För oss på klubben är dina svar mycket viktiga och vi tackar på förhand för att du tar dig tid att delta.

Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där ca 370 svenska golfklubbar deltar. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, träning och restaurang. Undersökningen skickas ut via e-post vid ett tillfälle per år. För oss på Kårsta GK är Players 1st ett viktigt verktyg för att få reda på hur vi alla medlemmar ser på verksamhet och anläggning. Resultatet används i styrelsens och klubbledningens arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid.

Undersökningen vänder sig till medlemmar från 19 år och skickas ut via mejl.

Följ med våra tränare till Abu Dhabi 20-28 november

Vi är nog många som längtar till solsken, värme och härlig golf. Om du vill förbereda dig för en trevlig höst kan du redan nu anmäla dig till höstens golfresa dit våra tränare Mimmi och Mathias följer med. Träning, golfspel och god  mat under en hel vecka. Kan det bli bättre? 

Mer information & anmälan hittar du genom att klicka här.  

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Golfsäsongen är lång och just nu har vi ett riktigt fint erbjudande på golflektion med någon av våra tränare.

Boka en träningstid genom att klicka här.

Vill du vara med i 26tio säsongen 2023/2024?

Vårt mycket populära träningsupplägg 26tio kommer att fortsätta utvecklas framgent och redan nu förbereder vi för att ta emot nya deltagare (eller deltagare som vill fortsätta) säsongen 2023/2024.

Kort och gott, vad handlar 26tio om?

Det handlar om att du som spelare ska få kontinuerlig träning med hjälp av PGA utbildade tränare under ett år. Vi erbjuder 20 tränarledda pass per vecka där du som spelare själv avgör hur mycket du vill delta. Även spelträningar och andra aktiviteter ingår i upplägget.

Kårsta 26tio-modellen bygger på:

  1. Egen fokusering efter ditt Intresse. 
  2. Motivation – vi menar att din motivation kommer att ökar då du själv får bestämma och påverka din egen utveckling.
  3. Förenkling – du får färre instruktioner per tillfälle och tid att nöta in det du precis lärt dig
  4. Frekvens – vi arbetar med fler träningstillfällen, med aktiv återkoppling från tränaren som du har möjlighet att träffa en eller ett par gånger i veckan.
  5. Egen träning. Vi lär oss bättre när vi är aktiva mellan tränarledda träningar. Därför ingår fria bokningar i golfhallen och till viss del bollar på rangen under utesäsongen för den som deltar i 26tio-modellen.

Vi är övertygade om att det här är framtiden för modern golfträning. Du kan redanu nu anmäla dig till nästa års säsong som startar vecka 44. Klicka här för att läsa mer. 

Antalet spelare är begränsat och tas emot i anmälningsordning.

 

Instagram