NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

De senaste veckorna har varit och är fortfarande en utmaning för oss då det har kommit stora mängder regn över golfbanan. Vi öppnade alla 18-hålen i torsdags och hoppas nu att regnet i helgen inte blir allt för tufft för oss. Greenerna har trots allt klarat regnet riktigt bra. Idag spelas juniortävlingen Svenska juniortouren division 3 hos oss. Även Örebro junior tour spelas samtidigt för de juniorer som precis startat att tävla i golf. Vi är mycket glada över att 54 juniorer kan spela hos oss idag och vi önskar alla lycka till. 

Banstatus uppdateras dagligen på vår hemsida och syns i vänsterspalten på startsidan. Håll utkik där för att få senaste informationen. 

Vill du börja spela golf?

Just nu har vi ett riktigt fint erbjudande!

Våra tränare Mimmi & Mathias erbjuder nybörjarkurser för dig som vill börja spela golf. Det kostar 750 kronor att delta på kursen och skulle du dessutom vilja bli medlem hos oss har vi ett kanonerbjudande till dig!

Anmäl dig till någon av våra kurser genom att klicka här.

Du kommer väl ihåg vår Mulliganbutik?

Vad gör man en regnig dag i augusti? Varför inte öppna garderobsdörren och leta fram något att sälja? Kanske har du en golfklubba i garaget eller en golfvagn som aldrig används? 

Eller söker du något som kanske finns i butiken?

Surfa in i butiken genom att klicka här. 

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Den 23 augusti skickades årets medlemsundersökning ut via mail till alla medlemmar. Mailet skickas till den mailadress som ligger upplagd i Mingolf på respektive medlem. Observera att den kan hamna i skräpkorgen.

För oss på klubben är dina svar mycket viktiga och vi tackar på förhand för att du tar dig tid att delta!

Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där ca 370 svenska golfklubbar deltar. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, träning och restaurang. Undersökningen skickas ut via e-post vid ett tillfälle per år. För oss på Kårsta GK är Players 1st ett viktigt verktyg för att få reda på hur vi alla medlemmar ser på verksamhet och anläggning. Resultatet används i styrelsens och klubbledningens arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid.

Undersökningen vänder sig till medlemmar från 19 år.

Följ med våra tränare till Abu Dhabi 20-28 november

Vi är nog många som längtar till solsken, värme och härlig golf. Om du vill förbereda dig för en trevlig höst kan du redan nu anmäla dig till höstens golfresa dit våra tränare Mimmi och Mathias följer med. Träning, golfspel och god  mat under en hel vecka. Kan det bli bättre? 

Mer information & anmälan hittar du genom att klicka här.  

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Golfsäsongen är lång och just nu har vi ett riktigt fint erbjudande på golflektion med någon av våra tränare.

Boka en träningstid genom att klicka här.

Vill du vara med i 26tio säsongen 2023/2024?

Vårt mycket populära träningsupplägg 26tio kommer att fortsätta utvecklas framgent och redan nu förbereder vi för att ta emot nya deltagare (eller deltagare som vill fortsätta) säsongen 2023/2024.

Kort och gott, vad handlar 26tio om?

Det handlar om att du som spelare ska få kontinuerlig träning med hjälp av PGA utbildade tränare under ett år. Vi erbjuder 20 tränarledda pass per vecka där du som spelare själv avgör hur mycket du vill delta. Även spelträningar och andra aktiviteter ingår i upplägget.

Kårsta 26tio-modellen bygger på:

  1. Egen fokusering efter ditt Intresse. 
  2. Motivation – vi menar att din motivation kommer att ökar då du själv får bestämma och påverka din egen utveckling.
  3. Förenkling – du får färre instruktioner per tillfälle och tid att nöta in det du precis lärt dig
  4. Frekvens – vi arbetar med fler träningstillfällen, med aktiv återkoppling från tränaren som du har möjlighet att träffa en eller ett par gånger i veckan.
  5. Egen träning. Vi lär oss bättre när vi är aktiva mellan tränarledda träningar. Därför ingår fria bokningar i golfhallen och till viss del bollar på rangen under utesäsongen för den som deltar i 26tio-modellen.

Vi är övertygade om att det här är framtiden för modern golfträning. Du kan redanu nu anmäla dig till nästa års säsong som startar vecka 44. Klicka här för att läsa mer. 

Antalet spelare är begränsat och tas emot i anmälningsordning.

 

Instagram