NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

Den här veckan har vi haft hög aktivitet på klubben med mycket medlemsspel, kommittégolf, H-75/H-80 finalspel samt Handelsbankens företagsgolf. Dessutom har klubbens damer åkt på hemlig resa till Katrineholm GK.

Banan är fortsatt blöt och vi har vidtagit extra åtgärder där vattnet rinner undan dåligt. På hål 10 har vi haft problem under en längre tid men jobbar nu med att få ordning på det. Ser ni ett uppgrävt, tillfälligt dike i ruffen så är detta en av våra åtgärder.

Vårt försäkringsärende är omfattande då vi har haft flera veckor med regn som förstört banan men även två åsknedslag där det sista slog sönder stora delar av vårt bevattningssystem. Serviceteknikern från Östorps bevattning har åtgärdat trasiga dekoders och den hub som nästan exploderade i samband med åsknedslaget men vi har fortfarande problem som måste åtgärdas. Vi har en temporär lösning just nu vilket gör att vi kan vattna men vi jobbar med den permanenta lösningen och kommer att informera mer om detta löpande.

Banstatus uppdateras dagligen på vår hemsida och syns i vänsterspalten på startsidan. Håll utkik där för att få senaste informationen.

Bilden nedan visar det tillfälliga diket på hål 10. 

Välkommen på informationsträff för 26tio

Är du nyfiken på 26tio? Då finns det ett gyllene tillfälle att få svar på allt vad 26tio innebär. På plats får du träffa 26tio-tränarna, Mathias och Mimmi. Vi berättar hur 26tio inför 2024 kommer att vara och du får tillfälle att ställa frågor. Vi bjuder på kaffe och macka. Du förbinder dig inte till något under informationsträffen, däremot har du möjlighet att anmälda dig till säsongen 2024! Läs mer här. 

Du kommer väl ihåg vår Mulliganbutik?

Vad gör man en regnig dag i augusti? Varför inte öppna garderobsdörren och leta fram något att sälja? Kanske har du en golfklubba i garaget eller en golfvagn som aldrig används? 

Eller söker du något som kanske finns i butiken?

Surfa in i butiken genom att klicka här. 

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Den 23 augusti skickades årets medlemsundersökning ut via mail till alla medlemmar. Mailet skickas till den mailadress som ligger upplagd i Mingolf på respektive medlem. Observera att den kan hamna i skräpkorgen.

För oss på klubben är dina svar mycket viktiga och vi tackar på förhand för att du tar dig tid att delta!

Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där ca 370 svenska golfklubbar deltar. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, träning och restaurang. Undersökningen skickas ut via e-post vid ett tillfälle per år. För oss på Kårsta GK är Players 1st ett viktigt verktyg för att få reda på hur vi alla medlemmar ser på verksamhet och anläggning. Resultatet används i styrelsens och klubbledningens arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid.

Undersökningen vänder sig till medlemmar från 19 år.

Följ med våra tränare till Abu Dhabi 20-28 november

Vi är nog många som längtar till solsken, värme och härlig golf. Om du vill förbereda dig för en trevlig höst kan du redan nu anmäla dig till höstens golfresa dit våra tränare Mimmi och Mathias följer med. Träning, golfspel och god  mat under en hel vecka. Kan det bli bättre? 

Mer information & anmälan hittar du genom att klicka här.  

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Golfsäsongen är lång och just nu har vi ett riktigt fint erbjudande på golflektion med någon av våra tränare. Boka en träningstid genom att klicka här.

Vill du vara med i 26tio säsongen 2023/2024?

Vårt mycket populära träningsupplägg 26tio kommer att fortsätta utvecklas framgent och redan nu förbereder vi för att ta emot nya deltagare (eller deltagare som vill fortsätta) säsongen 2023/2024.

Kort och gott, vad handlar 26tio om?

Det handlar om att du som spelare ska få kontinuerlig träning med hjälp av PGA utbildade tränare under ett år. Vi erbjuder 20 tränarledda pass per vecka där du som spelare själv avgör hur mycket du vill delta. Även spelträningar och andra aktiviteter ingår i upplägget.

Kårsta 26tio-modellen bygger på:

  1. Egen fokusering efter ditt Intresse. 
  2. Motivation – vi menar att din motivation kommer att ökar då du själv får bestämma och påverka din egen utveckling.
  3. Förenkling – du får färre instruktioner per tillfälle och tid att nöta in det du precis lärt dig
  4. Frekvens – vi arbetar med fler träningstillfällen, med aktiv återkoppling från tränaren som du har möjlighet att träffa en eller ett par gånger i veckan.
  5. Egen träning. Vi lär oss bättre när vi är aktiva mellan tränarledda träningar. Därför ingår fria bokningar i golfhallen och till viss del bollar på rangen under utesäsongen för den som deltar i 26tio-modellen.

Vi är övertygade om att det här är framtiden för modern golfträning. Du kan redanu nu anmäla dig till nästa års säsong som startar vecka 44. Klicka här för att läsa mer. 

Antalet spelare är begränsat och tas emot i anmälningsordning.

 

Instagram