Välkommen till SL Bygg JMI Open

Välkommen till Örebro City Golf & CC och SL Bygg JMI Open, en av kvaltävlingarna i Junior Invitational Masters, tisdagen den 17 augusti.

Vi är stolta och glada över att kunna presentera en ny sponsor till vår JMI-tävling. Tidigare hette tävlingen Mc Donalds juniorpokal och spelades under juni månad, men i år byter vi alltså både namn och datum på tävlingen. SL Bygg JMI Open är en av flera kvaltävlingar för junior elit som arrangeras i Sverige

Örebro City Golf & CC är en klubb med två anläggningar, City och Mosjö. Tävlingen spelas på Mosjöbanan som är belägen 15 km från centrala Örebro.

Örebro Mosjö har genom åren stått värd för både nationella och internationella tävlingar på hög nivå. Vi kommer att göra vårt yttersta för att tävlingen genomförs under rättvisa och fina förhållanden. Mosjöbanans karaktär beskrivs som en öppen parkbana där kullar ramar in hålen på ett naturligt sätt. Med mycket hinder i form av bunkrar, dammar, åar och diken behöver de flesta planera sitt spel från tee till green.

Notera att SL Bygg JMI Open även fungerar som DM för pojkar och flickor i distriktet.

Välkommen med din anmälan senast 12 augusti!

/Christer Svensson, Tävlingsledare, chr.n.sve@gmail.com

Anmälan och mer info, här »

Instagram