Nu är det ny månad vilket innebär ny tävlingsomgång på Junior Eclectic Tour 2021. Tavlan är suddad, allt är öppet – fram med klubborna, ut och spela – se till och bli augusti månads vinnare. 

Detta gäller:
Alla juniorer under 21 år som är medlemmar i klubben eller aktiva i någon av våra träningsgrupper får spela Kårsta Junior Eclectic Tour. (Ledare och föräldrar får vara med också – då är man med på ”Ledarboarden” som spelas över 9 hål)

Under en tävling (månad) kan du spela så många ronder du vill och räknar då ditt bästa resultat per hål du gör. För varje rond du går ökar alltså chansen till ett bättre slutresultat. Du kan aldrig försämra ett tidigare resultat.

Det kostar ingenting att vara med. Sista dagen i varje månad koras en vinnare. Den första dagen varje månad nollställs allt och ny tävling påbörjas. Topp 20 i varje klass finns med på resultattavlan som sitter på golfstudion. Tävlingen spelas månadsvis där vinnaren i varje klass erhåller ett pris. Prisutdelning sker i samband med höstens Mörkergolf.

Mer information och regler finns vid tavlan som sitter på golfstudion.

Augusti månads tävling börjar idag. Kom, det är bara att spela! Ju fler rundor du hinner desto större chans att vinna.

Vinnare juli:

50-bana:
Olle Edberg, 34 p

100-bana:
Melker Edberg, 34 p

9-hål:
Ebbe Kallin, 17 p

18-hål:
Hugo Strand, 53 p

Ledarboard:
Anna Hilmersson, 26 p

Vinnare juni:

50-bana:
Olle Edberg, 40 p

100-bana:
Melker Edberg, 34 p

9-hål:
Ebbe Kallin, 31 p

18-hål:
Emma Dahlérus, 58 p

Ledarboard:
Andreas Ax Hofgren, 26 p

Instagram