Nytt system för betalning av årsavgifter 2023

Svenska Golfförbundet stänger ned gamla GIT (Golfens IT system) den 29 november. Det innebär att alla Sveriges golfklubbar övergår i nya GIT vilket innebär en hel del förändringar, så även för oss. Den stora förändringen som påverkar oss på Kårsta Golfklubb är hanteringen av årsavgifter. Vi kommer att byta system och tilldela årsavgifter via Min Golf. Avgiften kommer att finnas synlig hos dig som medlem från och med 11 november med förfallodag 31/1 2023. Du som medlem har flera betalningsmöjligheter (betala hela avgiften direkt, delbetala avgiften, använda friskvårdsbidrag etc) och mer information kommer att kommuniceras inom kort. 

Betala innan årsskiftet och ha möjlighet att vinna din spelavgift tillbaka och återbetald på ditt konto!

Hur betalar jag min avgift för säsongen 2023 via Min Golf?
Klicka här för se en film om hur det går till 

För den medlem som upplever det svårt eller inte har möjlighet att betala via Min Golf erbjuds att betala avgiften via kassan på golfklubben (specifika tillfällen för detta kommer även det att kommuniceras). 

Se över dina och ditt barns inställningar i Min Golf så att adress- samt kontaktuppgifter stämmer. Via denna länk kan du läsa mer om vilka inställningar som behöver göras av dig som är vårdnadshavare. 

Instagram