NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

År 2023 är här!

God fortsättning, hoppas att du har fått en fin start på det nya året! 

I skrivande stund ligger golfbanan inbäddad i ett fint lager av snö. Det kan vara lite klurigt att spela vintergolf just nu men vi påminner dig som vill träna att vår golfhall inne i stan håller öppet. Golfhallen ligger i Nya Åkeriets lokaler på Törngatan 12, nära anslutning till Svampen. 

Hur gör jag om jag behöver komma i kontakt med personalen?

Vi är tillbaka efter ledigheten på måndag, 9 januari. Om du behöver hjälp ber vi dig skicka ett mail till info@karstagk.se så hjälper vi dig så fort vi är tillbaka. 

Om du önskar nyttja ditt Friskvårdsbidrag via E-passi kan du betala in det önskade beloppet direkt via E-passis egen app alternativt hemsida. Vi får då en bekräftelse på att friskvårdsbidraget är registrerat till Kårsta Golfklubb och kan därefter hjälpa dig vidare. Om du inte har tillgång till E-passi behöver du ta kontakt med oss via mail.

Instagram