NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Gott Nytt År!

En golfsäsong går fort och vår känsla är att den här säsongen på flera sätt bara flög förbi! Vi hoppas att Ni är nöjda med oss och med det vi har skapat under året. Servie, bemötande, banans kvalitet, aktiviteter, tävlingar, träningar, fester, resor etc.

Det har hänt mycket. Vi summerar en del av årets händelser i vår aktivitetsplan. Det är den plan som ligger till grund för prioriterade aktiviteter varje år. 

Klicka här för att ta del av aktivitetsplanen för år 2022, här kan du se vilka aktiviteter vi genomförde under året. 

Full aktivitet i golfhallen den 27 december

Intresset för att träna golf i vår golfhall är stort. Bilden ovan är tagen på förmiddagen den 27 december! Wow tänker vi, det bådar gott inför säsongen 2023!

Hur gör jag om jag behöver komma i kontakt med personalen?

Vi är jullediga till och med 9 januari. Om du behöver vår hjälp ber vi dig skicka ett mail till info@karstagk.se så tar vi kontakt med dig även vid brådskande ärenden. Om du önskar nyttja ditt Friskvårdsbidrag via E-passi kan du betala in det önskade beloppet direkt via E-passis egen app alternativt hemsida. Vi får då en bekräftelse på att friskvårdsbidraget är registrerat till Kårsta Golfklubb och kan därefter hjälpa dig vidare. Har du friskvårdsbidrag kvar att nyttja det här året kan du registrera köpet via E-passi. Om du inte har tillgång till E-passi behöver du ta kontakt med oss via mail. 

Instagram