NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Nya banguider, scorekort och skyltar på banan inför säsongen

Vädret har svängt en del under veckan. Inför säsongen 2023 inleder vi ett samarbete med företaget Caddee som skapar grafiskt material till golfbanor. Med hänsyn till bland annat hål 6 behöver vi uppdatera våra banguider, skyltar och scorekort vilket vi kommer att göra via en helhetslösning med Caddee. 

I förrgår var planen att Caddee skulle komma till oss för att flyga med drönare och mäta upp golfbanan. Men som ni ser har väderleken förändrats mycket på kort tid. Så fort snön smälter igen kommer Caddee till oss och genomför inmätningen. 
Nedan ser ni bilder med tre dagars mellanrum…

Vi flyttar upp receptionen!

Vi bygger om i restaurangen och flyttar upp receptionen en våning inför säsongen 2023. Både medlems- och gästundersökningar har i många år antytt att miljön i receptionen och restaurangen behöver förbättras. När golfbanan öppnar igen kommer ni att mötas av en ny miljö invändigt. Samtidigt får vi positiva synergieffekter mellan reception och restaurang som bland annat påverkar arbetsmiljö och ekonomi till det bättre.

Vad är då planen och hur kommer det att se ut? Vi har tagit hjälp av vår affärsvän Brand Design Studios som arbetar med företags uttryck och hur de uppfattas, där inredning är en viktig ingrediens. De har ritat och designat det nya utseendet. Onsdagsgruppen, tillsammans med vår affärsvän Ekonomigolv, hjälper nu till att förverkliga ombyggnationen. Nedan ser ni bilder från veckan men även hur det kommer att se ut när det är klart (observera att skisserna är preliminära och kan komma att förändras). Det kommer fortsättningsvis att vara två separata kassor – en som i första hand är för restaurangen och en som är för reception och butik – där personal kommer att kunna hjälpas åt på ett bra sätt för att förbättra servicenivån ännu mer.

Klicka på bilderna så blir de större (har du mobil kan du vrida den till liggande istället.)

Kommittémöte inför säsongen

I söndags träffade Mimmi och Anna representanter från dam-, herr-, senior- och juniorkommité samt tävlingsledare. Vi gick igenom uppläggen inför årets tävlingssäsong. Alla kommittéer är laddade inför året! Tävlingsprogramet i sin helhet kommer att publiceras inom kort. Semestergolfveckan kommer att genomföras vecka 27, måndag-lördag för den som redan nu vill boka in det i sin kalender.

Juniorkommittén är i full gång

Efter att kommittémötet genomfördes i söndags träffade även Mimmi och Mathias vår juniorkommitté. Det är mycket som är på gång inför säsongen för våra juniorer! Ett första föräldramöte är planerat till den 5 mars och inbjudan kommer att skickas ut separat.

Ett juniorläger är planerat på Degerfors Golfklubb den 5-7 maj.

Det nya projektet med Svenska Golfförbundet är igång och mer information kommer inom kort.

En annan glad nyhet är att juniorkommittén fortsatt kommer att bemanna vår restaurang/café kvällstid under säsongen!

Årsavgiften finns för betalning i MinGolf

Din årsavgift finns upplagd i MinGolf. Det är där du tidigare har bokat starttider eller kanske anmält dig till en tävling. Du kan logga in på MinGolf via din dator eller mobiltelefon.

Årsavgiften förfaller 31 januari. Som medlem har du flera betalningsmöjligheter (betala hela avgiften direkt, delbetala avgiften, använda friskvårdsbidrag etc). Mer information gällande årsavgiften finns på vår hemsida. Om du känner dig osäker över hur du går tillväga hjälper vi dig gärna. Du som redan har betalat din avgift kan bortse från denna information.

OBS! Den 24/1 mellan kl 12:00-14:00 kommer Joachim finnas på kansliet för att hjälpa till med betalning av årsavgiften via kassan. Har du problem att betala via MinGolf ber vi dig komma ut till klubben denna dag.

Linus Andersson föreläser i träningslära för golfspelare

Under säsongen 2023 kommer vi kontinuerligt att erbjuda föreläsningar för våra medlemmar i klubben. Deltagare till 26tio har förtur till medverkan i samband med föreläsningarna men vi blir mer än glada om fler medlemmar vill delta. Den här föreläsningen är en sådan möjlighet för att lära sig mer!

Linus Andersson jobbar till vardags som personlig tränare och driver företaget Effective Träning & Behandling. Linus är en mycket uppskattad fystränare i Örebro som utbildar och utvecklar såväl privatpersoner som föreningar och lagidrotter. Föreläsningen vi erbjuder kommer att handla om träningslära för golfspel. Linus tillsammans med våra tränare kommer att hålla i föreläsningen. Välkommen!

Inriktning för kvällen: Träningslära för golfspelare.

Mål: Skapa en ökad förståelse för hur man tränar golf på ett smart sätt.

När: Onsdagen den 1 mars klockan 18.00

Var: Idrottens hus – Karlsgatan 28

Föreläsare: Linus Andersson

Kostnad: 50 kronor

Anmälan: Klicka här för att anmäla dig

Vi har en vinnare av fri årsavgift 2023!

Vi lottar ut ett års medlemskap till en av alla som betalar sin årsavgift i Min Golf innan 31 december 2022. Vi har nu en vinnare! 

Stort grattis Gunilla Atterling som nu har vunnit ett års fritt medlemskap säsongen 2023!

Passa på!
Den första februari höjer Golfhäftet priset till 595 kr.

Köp Golfhäftet 2023 idag för 495 kr och spela golf till halv greenfee hela året!

Bästa medlem!

Passa på att köpa Golfhäftet hos oss innan priset höjs. 1:a februari höjs priset på Golfhäftet till 595 kr. Så skynda dig att köpa Golfhäftet hos oss innan prishöjningen! Då får du tillgång till över 1 250 banor till halv greenfee för bara 495 kr. Kom ihåg att när du köper Golfhäftet hos oss stöttar du klubben!

Du kan beställa ditt Golfhäfte direkt via vår hemsida, klicka här för att komma till beställningsformuläret.

Instagram