NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Säsongspremiär för våra proffspelare Martin Eriksson och Oliver Gillberg

Idag gör våra elitspelare Martin Eriksson och Oliver Gillberg säsongspremiär på Golfstar Winter Series. Banan de spelar på heter Emporda Golf Club och ligger i nordöstra Spanien. Ni kan följa tävlingen genom att klicka här. 

Vi håller alla tummar för en fin säsongsstart! 

Vad händer på banan?

Natten till fredag förra veckan blåste det stormvindar över banan. Tyvärr medförde det att flera träd föll på hål 13, både in mot banan men också ned över vildsvinsstängslet. Vi har under denna vecka jobbat med att ta hand om alla träd. Ni ser bilder från hål 13 nedan.

Hål 6 är avstängt under vecka 8 med hänsyn till arbete på hålet

Under nästa vecka ber vi dig som vill spela på våra vintergreener att hoppa över hål 6 då vi kommer att arbeta med utgrävningen av pliktområdet under hela veckan.

Hål 6 är ett projekt som vi utvecklar stegvis där målsättningen för denna säsong är att färdigställa teeytan samt gräva in vattnet (pliktområdet till höger om gamla fairway).

Endast ett fåtal platser kvar till vårens golfresa 13-20 april!

Spela golf i underbara Portugal! 

Det finns fortfarande möjlighet för dig som är intresserad att följa med på vårens klubbresa till Montado Golf Club som ligger i nära anslutning till Lissabon. Golfbanan har utsetts till en av de bästa banorna i området och dessutom erbjuds spel på Troia Golf, en underbar links-bana som man tar sig till via färja. 

Vår PGA tränare Mathias Edberg ansvarar för resan och träningen under veckan. 

Om du är intresserad och vill veta mer kan du klicka här. 

Obs! Mimmi Bergman har kommit in på tränarutbildningen och kan därför inte delta på resan. Skickliga ersättare kommer att tillkomma istället och kommuniceras inom kort. 

Gör dig redo för årets golfsäsong- boka en privatlektion med våra tränare!

Framgång ligger oftast i förberedelsen. Golfsäsongen närmar sig med stormsteg och vad passar inte bättre än att redan nu göra dig redo för den på bästa sätt? Våra tränare Mimmi och Mathias har bokningsbara privatlektionstider varje vecka och du kan boka dessa direkt via vår hemsida. 

Dessutom- Rabatterat erbjudande! 

Vi erbjuder ett rabatterat pris på våra golflektioner just nu så passa på! KLICKA HÄR för bokning.

Vi påminner om årsavgiften! 

Årsavgiften till Kårsta Golfklubb har förfallit 31/1 i MinGolf och vi skickar därför ut en påminnelse mailledes till dig som har obetalda avgifter kvar att betala. Vi har uppmärksammat att en del medlemmar endast har fullföljt en betalning, exempelvis spelavgiften men missat medlems- och städavgift. Om det har inträffat kommer medlemskapet fortfarande att vara inaktivt. Logga gärna in i MinGolf och se så att ditt medlemskap är aktivt, då har du betalat årets avgifter.

Det är fortfarande möjligt att betala avgiften via MinGolf.

Du som redan har betalat din avgift kan bortse från denna information.

Träning med våra affärsvänner

I onsdags genomförde vi årets första sponsorträning tillsammans med våra affärsvänner.

Under säsongen genomför vi kontinuerliga träffar där vi tränar golf tillsammans och samtidigt nätverkar. I onsdags spelade vi simulatorgolf där vinnande lag blev Robert Pettersson från Svenska Marknadsgruppen och Dennis Hed Rudin från Städarna i Örebro AB.

Kårsta Matchplay 2023

Vill du bli 2023 års matchspelsmästare? Då ska du anmäla dig till Kårsta Matchplay 2023.

Spelform: Vid fullt startfält (64 deltagare) kommer det att genomföras 5 omgångar + final för dem som går hela vägen. Vid varje omgång spelas matchspel över 18 hål.

Regler:

  • Kårsta matchspel spelas med handicap. Där den som har lägst hcp, i matchen, får noll slag och den andra får de slag som skiljer enligt slopetabell.

(Ex: Har spelare A 3 slag vanligtvis enligt slopetabellen och spelare B har 13 slag. Spelare A får då lämna 10 slag till spelare B, det betyder att spelare B får ett slag på de hål som har index 1-10.)

  • Vid lika resultat efter 18 hål, går matchen vidare och ni spelar då ett hål i taget tills någon vinner. (Om ni måste spela vidare efter 18 är det viktigt att ni har en dialog med receptionen)
  • Max deltagare: 64 stycken (Först till kvarn)
  • Anmälan sker via mingolf och är öppen redan nu, senaste dagen för anmälan är 17 april.
  • Tävlingen är endast öppen för klubbens medlemmar.
  • Ingen kostnad för att delta i Kårsta Matchplay 2023.

Startlistan kommer ej publiceras på mingolf, utan det kommer sitta ett matchspelsträd uppe på klubben där ni ser vem ni möter i första matchen, det är då upp till den personen som står högst upp i trädet att kontakta sin motspelare, ni kommer då överens om en tid, bokar en starttid och spelar. Den som vinner matchen har i uppgift att fylla i matchspelsträdet. Behöver ni hjälp med att få tag på er motspelare kan ni kontakta receptionen.

Spelomgångar:

Omg 1 spelas

Senast 21 maj

Omg 2 spelas

Senast 11 juni

Omg 3 spelas

Senast 2 juli

Omg 4 spelas

Senast 30 juli

Omg 5 spelas

Senast 20 augusti

Final spelas

Senast 10 september

Vid frågor kontakta Thomas Berglund, tavlingskommitte@karstagk.se

Vill du bli vår affärsvän?

Affärsvänner som träffar rätt!

Som sponsor, samarbetspartner eller eventvärd är du viktig för oss! Därför gör vi allt för dig och ditt företag. Vi arbetar alltid efter “win-win”-principen – är det bra för dig är det bra för oss – och då känns det bra i magen.

Det handlar om att träffa rätt – både på golfbanan och i affärslivet.

Om du är intresserad kan du läsa mer genom att klicka här. 

Instagram