NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Välkommen att boka bord!

Lördag 22 april – invigningsmiddag i vår ombyggda restaurang

Vi bjuder in till kvällssittning på klubben lördag 22 april vilket också blir premiären för vår ombyggda restaurang. Både medlemmar och gäster är välkomna att boka bord och menyn ser du i bilden ovan. 

Information från banpersonalen

När öppnar drivingrangen?

Den öppnar idag, 14 april.

Det går bra att betala med både betalkort och rangekort. Om du vill få ditt rangekort laddat innan helgen ber vi dig fylla i uppgifter via länken nedan, senast idag klockan 14.00.

När öppnar banan och hur ser statusen ut?

Övervintringen ser fantastiskt bra ut och bilden ni ser ovan är tagen 12 april när vi precis har ryckt bort greenduken på puttinggreen. Vi har en del arbete kvar att göra innan spel kan ske och det ser ut att bli fint väder nästa vecka vilket är tacksamt för våra förbredelser. 

Vi planerar att öppna banan torsdag 27 april. Tidsbokningen öppnar vi så fort vi ser att utgångsplanen håller. 

Är det något jag som medlem behöver känna till såhär i uppstarten?

På hål 6 kommer vi att rulla och så gräs på den nya teeytan så fort vädret tillåter. Det innebär att vi kommer starta säsongen med provisorisk tee på korthålet.

Vi kommer även markera Mark under arbete på några hål där arbetet med våra bunkrar pågår.

Banvärdering är gjord och nya slopetabeller är aktuella. Den nya slopetabellen ser du genom att klicka här. 

Vi har nya scorekort, banguider och skyltar på varje hål för året . Leverans av detta kommer att ske i nära anslutning till att vi öppnar. Om det ser tomt ut på något hål kan det bero på att skyltarna inte har hunnit levereras än. 

På varje hål sitter det en blå “vippa” som markerar Forward Tees. Det är ett nytt initiativ för året och markeringen är teeplacering för barn under 12 år som vill spela på banan. Det är även deras uppspelsplats för Grönt kort. 

Du bokar din starttid via Mingolf och vi kommer att starta ojämna veckor från hål 1 och jämna veckor från hål 10. 

Hjälp oss gärna lite extra i början med att laga nedslagsmärken och att lägga tillbaka torv, tack. 

Städdag 23 april

Söndag 23 april mellan klockan 10.00-13.00 genomför vi vårens städdag. Du som är medlem kommer att kunna anmäla dig till städdagen från och med måndag på vår hemsida. I samband med anmälan får du även ange viilken ersättning du önskar med hänsyn till den städavgift du har betalat.

Vi bjuder på korv med bröd samt kaffe i samband med städningen. Arbetsuppgifter kommer att skickas ut till deltagare under fredagen 21 april.

Sista anmälningsdag är torsdag 20 april. Håll utkik på hemsidan!

Anmäl dig här »

 

Vill du spela i Distriktsserien under 2023?

Denna säsong har vi 6 st hemmamatcher och 5 st bortamatcher. I serien spelar vi matchspel där 3 damer och 3 herrar ingår vid varje tillfälle.

Speldagar är torsdagar med startider mellan kl 09.00 och 10.30 där matcherna avslutas med gemensam lunch. Seriespelet börjar 11/5 och avslutas i augusti. Uppehåll görs i juli.

Är du dam i åldern 50+ eller herre 55+ med handicap 10-36 och intresserad att vara med så kontakta någon av nedanstående lagledare så hör vi av oss.

Vårt önskemål är att variera laget och låta så många som möjligt få chansen.

Ansvariga: 

Anita Graff
070-939 71 74
anita.graff.ag@gmail.com

Lars Hagberg
070-771 58 11
larshagberg56@gmail.com

 

Ombyggnationen av restaurang/reception

Vi närmar oss målet!

Vi planerar att öppna restaurangen och receptionen i samband med att banan öppnar, preliminärt den 27 april.

Stämmer det att vi har en Bistromeny i år?

Ja, det stämmer! Vi kommer att erbjuda den efter att lunchen stänger och den finns varje dag.

Hur kommer öppettiderna att se ut i restaurangen?

Öppettiderna för säsongen kommer att vara följande:

Måndag 08.00-20.00
Tisdag 09.00.20.00
Onsdag 09.00-20.00
Torsdag 09.00-20.00
Fredag 09.00-19.00
Lördag 08.00-19.00
Söndag 08.00-19.00

I samband med tävlingar kan öppettiderna variera.

Öppettiderna är en stor förbättring mot tidigare år och önskemålet har varit tydligt i medlems- och gästundersökningarna. När receptionen är stängd går det fortsättningsvis bra att betala greenfee i greenfeerummet.

 

Välkommen till vårårsmötet 27 april

Torsdag 27 april klockan 18.00 bjuder vi in till vårårsmöte i Lundhagskyrkan. Alla handlingar finns publicerade på startsidan på hemsidan, så även kallelse och föredragningslista. Klicka här för att ta del av informationen. 

 Välkommen att anmäla dig via vår hemsida. 

 

Du har väl besökt vår Mulliganbutik?

Kårsta Mulligan är en bytes-, skänkes-, köp- och säljplats för kårstingar och andra golfare – där golfgrejer får en andra chans. Bra för miljön. Bra för plånboken. Klicka här för att komma till butiken

April, april…

Den första april sökte vi sommarpersonal till kiosken på hål 13 och berättade även om vår nyhet med tramp-scooters inför året. Vi har fått en del ansökningar som vi har behövt tacka nej till. Detta var årets aprilskämt. 

Instagram