NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Vi förbereder för öppning!

Bistromeny – ett nytt initiativ för året

I fjolårets medlems- och gästundersökning kunde vi se att många medlemmar eftersökte något att äta efter att lunchserveringen stängde. Ett nytt initiativ för i år är vår Bistromeny som kommer att erbjudas efter klockan 14.00 alla veckans dagar. Under påskveckan har flera i personalen provlagat utbudet, testat det tillsammans med vår onsdagsgrupp och diskuterat hur vi kan få den att kännas så bra som möjligt inför säsongen.

Anmälan till årets utomhusträning för juniorer är nu öppen!

Vill du träna med oss?

Juniorverksamheten är viktig för oss på Kårsta Golfklubb och vi har träningsgrupper i olika åldrar och nivåer. Träningen sker veckovis med tränare och vi erbjuder även spelträning och andra aktiviteter. På vår hemsida kan du anmäla dig till någon av våra grupper och där finns även mer allmän information.

Klicka här för att anmäla dig. 

Upptaktsmöte med seniorkommittén 13 april

Nästa vecka bjuder våra seniorer in till upptaktsträff i Lundhagskyrkan. Kommittén kommer att berätta om årets upplägg och klubbchef Anna medverkar för att berätta övergripande om vad som händer på klubben under året. Alla är välkomna att delta.

Vi startar med kaffe och bulle kl. 17.30. Mötet börjar 18.00.

Plats: Lundhagskyrkan i Hovsta.

 

Hur är statusen på banan?

För två veckor sedan när solen sken kändes säsongen ganska nära. Förra veckan drog Jörgen skidspår och då kändes den lite längre bort… 

Det skiljer oftast ett par grader i temperatur om man bor inne i Örebro och jämför det med Kårsta vilket har varit tydligt denna vecka. Det ligger fortfarande rätt mycket snö över banan och på drivingrangen. 

Om temperaturen stiger och vädret är med oss nästa vecka hoppas vi kunna ta av greendukarna och vår ambition är att öppna drivingrangen så fort vi har möjlighet att plocka upp bollarna. Håll utkik på hemsidan och i sociala media, vi informerar när rangen öppnar.

När öppnar banan och när är årets städdag?

Vi hoppas kunna öppna banan den sista veckan i april och vi planerar nu för att genomföra vårens städdag den 23 april. Mer information om städdagen kommer att skickas ut under nästa vecka. 

Årets tävlingsprogram 

Nu är årets tävlingsprogram färdigt. Semestergolfveckan kommer att genomföras måndag-lördag vecka 27. 

Vi påminner även om Kårsta Matchplay

Du kan redan idag anmäla dig till matchspelet och mer information om upplägget hittar du i ett tidigare Kårstanytt. Klicka här för att läsa mer om upplägget.

Gör dig redo för årets säsong – boka en golflektion!

Våra tränare hjälper dig gärna! 

Vi påminner om att vår golfhall på Törngatan 12 mitt inne i stan har öppet för både egen träning och/eller med hjälp av våra tränare. Det finns dessutom simulatorgolf om du vill närma dig känslan av det riktiga spelet.

Klicka här för att boka en golflektion, ett träningspass i golfhallen eller en tid i Trackman-studion.

 

Instagram