NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

Den här veckan har vädret varit bra och för varje dag som går torkar banan upp. De första nio hålen är just nu torrare än de sista men hela banan är öppen för spel och golfbilar är tillåtet.

Vi har haft två kanonstarter den här veckan, H-75/H-80 finalspel samt senioravslutning. Utöver det har vi haft sponsorgolf med klubbens affärsvänner.

Vi är jätteglada över att många vill spela hos oss denna helg, både medlemmar och gäster. Tänk på att laga nedslagsmärken och lägg tillbaka uppslagen torv så tar vi hand om banan på bästa sätt.

Välkommen på informationsträff för 26tio

Är du nyfiken på 26tio? Då finns det ett gyllene tillfälle att få svar på allt vad 26tio innebär. På plats får du träffa 26tio-tränarna, Mathias och Mimmi. Vi berättar hur 26tio inför 2024 kommer att vara och du får tillfälle att ställa frågor. Vi bjuder på kaffe och macka. Du förbinder dig inte till något under informationsträffen, däremot har du möjlighet att anmälda dig till säsongen 2024! Läs mer här. 

Följ med våra tränare till Abu Dhabi 20-28 november

Vi är nog många som längtar till solsken, värme och härlig golf. Om du vill förbereda dig för en trevlig höst kan du redan nu anmäla dig till höstens golfresa dit våra tränare Mimmi och Mathias följer med. Träning, golfspel och god  mat under en hel vecka. Kan det bli bättre? 

Mer information & anmälan hittar du genom att klicka här.  

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Golfsäsongen är lång och just nu har vi ett riktigt fint erbjudande på golflektion med någon av våra tränare. Boka en träningstid genom att klicka här.

Vill du vara med i 26tio säsongen 2023/2024?

Vårt mycket populära träningsupplägg 26tio kommer att fortsätta utvecklas framgent och redan nu förbereder vi för att ta emot nya deltagare (eller deltagare som vill fortsätta) säsongen 2023/2024.

Kort och gott, vad handlar 26tio om?

Det handlar om att du som spelare ska få kontinuerlig träning med hjälp av PGA utbildade tränare under ett år. Vi erbjuder 20 tränarledda pass per vecka där du som spelare själv avgör hur mycket du vill delta. Även spelträningar och andra aktiviteter ingår i upplägget.

Kårsta 26tio-modellen bygger på:

  1. Egen fokusering efter ditt Intresse. 
  2. Motivation – vi menar att din motivation kommer att ökar då du själv får bestämma och påverka din egen utveckling.
  3. Förenkling – du får färre instruktioner per tillfälle och tid att nöta in det du precis lärt dig
  4. Frekvens – vi arbetar med fler träningstillfällen, med aktiv återkoppling från tränaren som du har möjlighet att träffa en eller ett par gånger i veckan.
  5. Egen träning. Vi lär oss bättre när vi är aktiva mellan tränarledda träningar. Därför ingår fria bokningar i golfhallen och till viss del bollar på rangen under utesäsongen för den som deltar i 26tio-modellen.

Vi är övertygade om att det här är framtiden för modern golfträning. Du kan redanu nu anmäla dig till nästa års säsong som startar vecka 44. Klicka här för att läsa mer. 

Antalet spelare är begränsat och tas emot i anmälningsordning.

 

Instagram