NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

Banan börjar återhämta sig efter allt regn och vi får mycket beröm för allt jobb som har lagts ned för att reparera och återställa skador. Den här veckan har vi vertikalskurit och dressat våra greener. Det ser ut att kunna bli fint väder i helgen så passa gärna på att boka en runda!

Vi arbetar vidare med försäkringsärendet och parallellt med det jobbar vi med att hitta en bättre lösning för vattenupptaget i sjön Lången. 

Känner du någon som vill bli medlem hos oss? Kom ihåg att vi har erbjudande om fullt medlemskap både 2023 och 2024. Läs mer här.

Filminspelning & individuella intervjuer med 26tio deltagare

Vi är i full gång med individuella samtal där vi gör en utvärdering av varje 26tio deltagare som medverkat under året. I närtid kommer alla deltagare att genomföra en individuell screening för sitt resultat från det första året. Inom kort kommer ni få ta del av filmklipp där några av deltagarna uttalar sig om 26tio och deras medverkan, håll utkik! 

Beställ en specialdesignad golfbag!

Nu kan du som vill beställa en specialdesignad Titleist-bag, Kårsta GK Special Edition. Det är möjligt att välja mellan bär- och vagnbag. Mer information finns att läsa här. 

Martin Eriksson avancerar till steg 2
Q-school, DP World Tour

Martin Eriksson slutade på en fin 5:e plats i kvalet till DP World Tour efter att ha skjutit en total score på -10 mot par på Arlandastad Golfklubb. En fantastisk prestation av Martin som nu får ladda om batterierna på nytt till 2:a steget som spelas i Spanien 2-5 november. Stort grattis Martin! 

Välkommen på informationsträff för 26tio

Är du nyfiken på 26tio? Då finns det ett gyllene tillfälle att få svar på allt vad 26tio innebär. På plats får du träffa 26tio-tränarna, Mathias och Mimmi. Vi berättar hur 26tio inför 2024 kommer att vara och du får tillfälle att ställa frågor. Vi bjuder på kaffe och macka. Du förbinder dig inte till något under informationsträffen, däremot har du möjlighet att anmäla dig till säsongen 2024! Läs mer här. 

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Golfsäsongen är lång och just nu har vi ett riktigt fint erbjudande på golflektion med någon av våra tränare. Boka en träningstid genom att klicka här.

Vill du vara med i 26tio säsongen 2023/2024?

Vårt mycket populära träningsupplägg 26tio kommer att fortsätta utvecklas framgent och redan nu förbereder vi för att ta emot nya deltagare (eller deltagare som vill fortsätta) säsongen 2023/2024.

Kort och gott, vad handlar 26tio om?

Det handlar om att du som spelare ska få kontinuerlig träning med hjälp av PGA utbildade tränare under ett år. Vi erbjuder 20 tränarledda pass per vecka där du som spelare själv avgör hur mycket du vill delta. Även spelträningar och andra aktiviteter ingår i upplägget.

Kårsta 26tio-modellen bygger på:

  1. Egen fokusering efter ditt Intresse. 
  2. Motivation – vi menar att din motivation kommer att ökar då du själv får bestämma och påverka din egen utveckling.
  3. Förenkling – du får färre instruktioner per tillfälle och tid att nöta in det du precis lärt dig
  4. Frekvens – vi arbetar med fler träningstillfällen, med aktiv återkoppling från tränaren som du har möjlighet att träffa en eller ett par gånger i veckan.
  5. Egen träning. Vi lär oss bättre när vi är aktiva mellan tränarledda träningar. Därför ingår fria bokningar i golfhallen och till viss del bollar på rangen under utesäsongen för den som deltar i 26tio-modellen.

Vi är övertygade om att det här är framtiden för modern golfträning. Du kan redanu nu anmäla dig till nästa års säsong som startar vecka 44. Klicka här för att läsa mer. 

Antalet spelare är begränsat och tas emot i anmälningsordning.

 

Instagram