NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Vad händer på banan just nu?

Vi gräver, röjer och förbättrar!

Väderleken har varit varierande den här veckan och tyvärr är det mindre bra för oss med milt väder just nu då slitaget på våra ytor minskar när marken är frusen. Men vi gör det bästa vi kan och vi har kommit långt i processen. Den här veckan har vi fortsatt arbetet med våra bunkrar på hål 10-18. Vi gräver ur den gamla sanden, ser över dräneringen och fyller sedan på med ny sand. 

Arbetet nere i vid sjön Lången är så gott som färdig och arbetsmiljön kommer nu att bli avsevärt mycket bättre där. 

Vi har även påbörjat arbete vid hål 15 där vi tidigare har haft bekymmer på fairway. Dessutom röjer vi sly och fortsätter gräva diken. 

Banan är för närvarande stängd även för vinterspel.

Nya utmaningar väntar för Mathias

Mathias Edberg har valt att avsluta sin anställning hos oss och kommer att gå vidare mot nya utmaningar.

Mathias har varit en mycket uppskattad medarbetare och golftränare som har bidragit till utvecklingen av Kårsta Golfklubb.  Vi är mycket tacksamma för hans utförda arbete och önskar honom all lycka i framtida utmaningar.

Vi arbetar nu aktivt med att hitta en lämplig efterträdare för Mathias samtidigt är vi mycket tacksamma över Josefine Nyqvist som kommer att fortsätta hjälpa oss med idrottsverksamheten under våren. Det innebär att vår idrottsverksamhet fortsätter som vanligt. 

Information från restaurangen

Den här veckan lagar Mia sin populära lasagne! 

Onsdag, torsdag och fredag går det bra att handla både som privatperson eller företag. Eftersom vi lagar maten på beställning behöver du/ni ringa eller maila oss och beställa maten i förväg.

Vi påminner er även om att vi erbjuder catering av olika menyer. Grekisk buffé, bröllopsmeny eller kanske ett festfat? Vi erbjuder många olika varianter. Det kan du läsa mer om här.

Restaurangen öppnar för ordinarie lunch måndag 11 mars. 

Vill du jobba med oss?

Är du äldre än 20 år och intresserad av att arbeta hos oss i restaurangen denna säsong? Ta då gärna kontakt med vår klubbchef Anna via mail eller telefon.

Mailadress: anna@karstagk.se
Telefon: 019-7667752

Har du missat att betala din årsavgift för säsongen?

Har du missat att betala din avgift inför året? Den finns fortfarande upplagd i Min Golf och vi påminner dig om att betala den snarast. Klicka här för att komma till Min golf.

På vår hemsida finns det en enkel lathund som beskriver hur du gör för att betala avgifterna. Det finns även information om friskvårdsbidrag, betalningsalternativ och autogiro. Klicka här för att läsa mer.

Om du hellre vill betala din årsavgift direkt via kassan på golfklubben ber vi dig ta kontakt med Joachim på mailadress: joachim@karstagk.se

Kanslibyggnaden är stängd för renovering

Under de närmaste veckorna kommer kanslihusets ytterdörr att vara låst då renovering pågår invändigt. Personalen arbetar på distans under denna period alternativt finns vi på plats inne i restaurangbyggnaden. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig boka ett möte eller ringa oss innan du åker ut på spontanbesök.

Köp eller sälj golfprylar inför säsongen!

Om du inte redan har plockat fram golfutrustningen för säsongen börjar det bli hög tid. Kanske saknar du något inför säsongen? En golfklubba, en vagn eller kanske ett par skor? Eller är du den typiska golfspelaren som har samlat på hög i allt för många år och önska bli av med något?

På vår Mulliganbutik kan du både köpa och sälja golfprylar. Besök butiken här.

26tio är med i ”Pitch”

I höstas var Brama på uppdrag av Svenska Golfförbundet hos oss för att få en inblick i vår idrottsverksamhet och 26tio

Vi är både stolta och glada över den fina utveckling som 26tio just nu har. I år tränar 140 deltagare kontinuerligt med oss och efterfrågan är stor. I nuläget har vi fått sätta en gräns på antalet deltagare då vi inte har lokalytan vintertid eller fler resurser. Titta gärna på filmen som beskriver 26tio på klubben.

Köp Golfamore (f.d. Golfhäftet) och få PLUS på köpet!

Nu är Golfamores (f.d. Golfhäftet) populära PLUS-kampanj här! Köper du Golfamore 2024 idag får du PLUS på köpet (värde 200 kr). Med Golfamore PLUS kan du besöka dina favoriter bland Golfamore-banorna igen på utvalda PLUS-tider och fortsätta golfa till halv greenfee. Hur härligt låter inte det?

Golfamore med PLUS nu 595:- (ord. pris 795:-)

Klicka här för att beställa Golfamore via klubben.

Med Golfamore 2024 spelar du över 1300 banor i över 20 länder till 50% rabatt på greenfee. Du sparar pengar redan efter 2-3 rundor med Golfamore 2024. En jättebra deal tycker vi!

Juniorverksamheten

Mycket kul är på gång och snart går det bra att anmäla sig till utomhusträningen. 

Planeringen av utomhusträningen är i full gång och vi förbereder oss för att cirka 150 juniorer kommer att träna med oss utomhus under säsongen. Juniorkommittén är mycket aktiv och planerar för fullt för ett träningsläger under maj månad. Håll utkik – Föräldramöten, mailutskick och uppdaterad information kommer inom kort på vår hemsida.

Instagram