NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Vad händer på banan just nu?

Förbättrad upplagsplats, ny bunkersand & urgrävda diken

Den här veckan har arbetet fortsatt i ett högt tempo på banan. Med hjälp av Granander Entreprenad AB får vi ordning på våra bunkrar ordentligt. Vi har grävt ur den gamla sanden, reparerat och förnyat vår dränering samt lagt i ny bunkersand. Hål 1-9 är så gott som färdiga och vädret har varit på vår sida!

Samtidigt som arbetet med bunkrarna är i full gång har vår affärsvän PTM Markbyggarna hjälpt oss med att färdigställa upplagsplatsen till höger om drivingrangen, ni kan se bilder nedan på förbättringen. Vi har även fått sponsring av vår affärsvän Vrecon Betongelement AB som har transporterat och monterat betongelement på upplagsplatsen så att vi framöver kan förvara sand och övriga massor vi är i behov av.

Vi är obeskrivligt tacksamma för den proffsiga hjälp vi får från företagen och affärsvännerna ovan!

Läs mer om vår affärsvän Vrecon genom att klicka här.

Är ni i behov av hjälp med grävning? Vi kan verkligen rekommendera Granander Entreprenad AB. Mailadress till Andreas Granander finner du här.

Banan är för närvarande stängd även för vinterspel. 

Information från restaurangen

Redan på onsdag, 14 februari erbjuder vi lunch för avhämtning på klubben. Onsdag, torsdag och fredag varje vecka och det går bra att handla både som privatperson eller företag. Eftersom vi lagar maten på beställning behöver du/ni ringa eller maila oss och beställa maten i förväg.

Den här veckan ser Mia fram emot att laga riktigt goda Isterband!

Vi påminner er även om att vi erbjuder catering av olika menyer. Grekisk buffé, bröllopsmeny eller kanske ett festfat? Vi erbjuder många olika varianter. Det kan du läsa mer om här.

Restaurangen öppnar för ordinarie lunch måndag 11 mars. 

Vill du jobba med oss?

Är du äldre än 20 år och intresserad av att arbeta hos oss i restaurangen denna säsong? Ta då gärna kontakt med vår klubbchef Anna via mail eller telefon.

Mailadress: anna@karstagk.se
Telefon: 019-7667752

Har du missat att betala din årsavgift för säsongen?

Har du missat att betala din avgift inför året? Den finns fortfarande upplagd i Min Golf och vi påminner dig om att betala den snarast. Klicka här för att komma till Min golf.

På vår hemsida finns det en enkel lathund som beskriver hur du gör för att betala avgifterna. Det finns även information om friskvårdsbidrag, betalningsalternativ och autogiro. Klicka här för att läsa mer.

Om du hellre vill betala din årsavgift direkt via kassan på golfklubben ber vi dig ta kontakt med Joachim på mailadress: joachim@karstagk.se

Kanslibyggnaden är stängd för renovering

Under de närmaste veckorna kommer kanslihusets ytterdörr att vara låst då renovering pågår invändigt. Personalen arbetar på distans under denna period alternativt finns vi på plats inne i restaurangbyggnaden. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig boka ett möte eller ringa oss innan du åker ut på spontanbesök.

Köp eller sälj golfprylar inför säsongen!

Om du inte redan har plockat fram golfutrustningen för säsongen börjar det bli hög tid. Kanske saknar du något inför säsongen? En golfklubba, en vagn eller kanske ett par skor? Eller är du den typiska golfspelaren som har samlat på hög i allt för många år och önska bli av med något?

På vår Mulliganbutik kan du både köpa och sälja golfprylar. Besök butiken här.

26tio är med i ”Pitch”

I höstas var Brama på uppdrag av Svenska Golfförbundet hos oss för att få en inblick i vår idrottsverksamhet och 26tio

Vi är både stolta och glada över den fina utveckling som 26tio just nu har. I år tränar 140 deltagare kontinuerligt med oss och efterfrågan är stor. I nuläget har vi fått sätta en gräns på antalet deltagare då vi inte har lokalytan vintertid eller fler resurser. Titta gärna på filmen som beskriver 26tio på klubben.

Välkommen till golfhallen! 

Golfhallen är öppen för alla som vill öva.

På Törngatan 12, i vår affärsvän Nya Åkeriets lokaler finns vår golfhall. Vi har både slagplatser och en puttinggreen för den som vill hitta formen inför säsongen. Det finns dessutom möjlighet att spela simulatorgolf i Trackman-studion. Boka via länkarna nedan:

Boka en tid för egen träning i vår slaghall här

Boka en tid för simulatorgolf i Trackman-studion här.

Eller varför inte boka en privatlektion med våra tränare? Boka här

Juniorverksamheten

Mycket kul är på gång och snart går det bra att anmäla sig till utomhusträningen. 

Planeringen av utomhusträningen är i full gång och vi förbereder oss för att cirka 150 juniorer kommer att träna med oss utomhus under säsongen. Juniorkommittén är mycket aktiv och planerar för fullt för ett träningsläger under maj månad. Håll utkik – Föräldramöten, mailutskick och uppdaterad information kommer inom kort på vår hemsida.

Instagram