Hej alla damer!

Äntligen lite vårkänning igen, borta är snön, det är varmare, fåglarna har vaknat till liv och planeringen för damgolfen pågår för fullt.

Spelprogrammet är nästan klart, första tisdagen vi ses blir den 4 maj. Så boka in den dagen i kalendern. Spelschemat kommer vi presentera längre fram.

Vi arbetar med att kunna genomföra damgolfen på ett corona säkert sätt. Vi måste helt enkelt tänka nytt. Mer info kommer längre fram.

Förutom damgolfen så hoppas vi kunna genomföra tävlingen Nyckelhålet 2021. Finalen spelas på Kumla GK den 5/9. Kårsta kommer arrangera 3 kvaltävlingar i juni och augusti.
Ladies Trophy planeringen är också i full gång. Annelie Windahl och Marie Larsson håller i detta för vår del och mer info kommer längre fram.

Hjärtgolfen kommer att spelas på Kårsta den 1 augusti.

Margit Quist ersätter Camilla Gartz i damkommittén. Stort tack till er båda!

Som alla förstår så kommer vi inte arrangera någon uppstartsträff. Och i nuläget planerar vi inte heller för en hemlig resa. Men som sagt, det vi nu informerar om kan komma att förändras framöver beroende på utvecklingen av pandemin. Men vi håller alla tummar att vi kan starta i maj.

Har ni förslag, synpunkter, frågor eller kanske någon känner någon som kan sponsor ett pris till våra tävlingar, hör då av er till oss.

Vi hörs längre fram – ta hand om er!

Hälsningar från
damkommittén

Håll koll på vår sida här på webben, där hittar du våra nyheter och kalender.
Där kan du prenumerera på vår kalender – då får du koll på alla våra tider.
Klicka här »
Instagram