Alla juniorer under 21 år som är medlemmar i klubben eller aktiva i någon av våra träningsgrupper får spela Kårsta Junior Eclectic Tour.

Under en tävling (månad) kan du spela så många ronder du vill och räknar då ditt bästa resultat per hål du gör. För varje rond du går ökar alltså chansen till ett bättre slutresultat. Du kan aldrig försämra ett tidigare resultat.

Det kostar ingenting att vara med. Sista dagen i varje månad koras en vinnare. Den första dagen varje månad nollställs allt och ny tävling påbörjas. Topp 20 i varje klass finns med på resultattavlan som sitter på golfstudion. Tävlingen spelas månadsvis där vinnaren i varje klass erhåller ett pris. Prisutdelning sker i samband med höstens Mörkergolf.

Mer information och regler finns vid tavlan som sitter på golfstudion.

Juni månads tävling börjar idag. Kom, det är bara att börja! Ju fler rundor du hinner desto större chans att vinna.

Instagram