NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Vi önskar dig en riktigt härlig Jul & ett Gott Nytt Golfår!

Den här veckan har personalen på klubben förberett det sista inför julledigheten. Mia i restaurangen levererade vår sista catering i onsdags och därefter stängde vi restaurangen för säsongen. Våra tränare åkte på varsin rejäl förkylning i början av veckan så träningarna blev tyvärr inställda. Banpersonal och kanslipersonal har förberett för lite paus innan nya utmaningar väntar. 

Vi påminner dig som vill träna golf under mellandagarna att vår Golfhall i Nya Åkeriets lokal på Törngatan 12 är öppen. Trackmanstudion kommer tyvärr inte att vara bokningsbar mellan jul- och nyår på grund av att den ska flyttas och byggas om till en annan, bättre studio med ambitionen att det ska bli ännu bättre för den som vill träna/spela i simulatorn och med bollradar.

Hur gör jag om jag behöver komma i kontakt med personalen?

Vi är jullediga till och med 9 januari. Om du behöver vår hjälp ber vi dig skicka ett mail till info@karstagk.se så tar vi kontakt med dig även vid brådskande ärenden. Om du önskar nyttja ditt Friskvårdsbidrag via E-passi kan du betala in det önskade beloppet direkt via E-passis egen app alternativt hemsida. Vi får då en bekräftelse på att friskvårdsbidraget är registrerat till Kårsta Golfklubb och kan därefter hjälpa dig vidare. Har du friskvårdsbidrag kvar att nyttja det här året kan du registrera köpet via E-passi. Om du inte har tillgång till E-passi behöver du ta kontakt med oss via mail. 

Instagram