NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Catering av julmat till 217 personer på Korvbrödsbagarn 

Den här veckan har vi haft fullbokat på både julluncher och julbord. Dessutom har vi leverarat flera catering till Örebro med omnejd. Den största levererade vi i tisdags till Korvbrödsbagarn då 217 personer bland annat fick smaka på våra Kårstarullade köttbullar!

Restaurangen stänger fredag 16 december och efter det levererar vi bara catering fram till julafton för att sedan ta lite julledigt. TACK till alla Er som har besökt oss, hjälpt till, hejat på och bidragit till den fina stämningen! Vi är så tacksamma. 

Vi har fått leverenas av vår Toro 1750 Spruttruck!

Vi gjorde beställningen av denna maskin redan hösten 2021 men på grund av alla föresningar efter pandemin har vi fått vänta på leverans. På Lucia dök den äntligen upp!

En spruttruck används för besprutning av växt- och bekämpningsmedel mot exempelvis svampangrepp som ofta uppstår på greenytor. Tidigare år har vi löst besprutningen genom en enklare variant som vi har hängt på traktorn. Men med hjälp av denna maskin kan vi bli både mer effektiva och ekonomiska då vi kan spruta med bättre precision än tidigare. 

Jörgen har påbörjat ombyggnationen på hål 6

Inför säsongen 2023 kommer hål 6 att byggas om till ett par 3 hål. Bakgrunden till det är att vi har haft problem med golfbollar som slås in i hästhagen till vänster.

Jörgen har transporterat massor som så småningom ska bli en ny tee till hålet. Placeringen av teeytan kommer att bli till vänster om den gamla fairway och hålet blir mellan 100-140 meter långt. 

Finns det skidspår på golfbanan?

Vi får förfrågan om skidspår på golfbanan. I nuläget finns det inga spår dragna och med hänsyn till att vädret ska bli mildare de närmaste dagarna avvaktar vi spårdragning tills vidare. 

Håll utkik på vår hemsida och i sociala media, vi meddelar er om vi fixar spår!

Vi startar ett nytt juniorprojekt

Vi har blivit beviljat ett projektstöd samt handledning av Svenska Golfförbundets idrottsrådgivare och RF SISU Örebro för vår utveckling av juniorverksamheten. 

De senaste åren har idrottsverksamheten tagit ytterligare kliv framåt. Under våren 2019 hade vi 199 juniorer. Tre år senare har vi 323 st juniorer varav 150 stycken tränar organiserat året runt! Vi vill fortsätta utvecklingen och har därför inlett en satsning över två år som vi får både bidrag och stöttning av via SGF och RF SISU Örebro. Mer information om projektet kommer under nästa år. 

Vi hjälper dig med julklapparna!

Det närmar sig jul och vi hjälper dig gärna med klapparna. Presentkort på golflektion, Golfhäftet, rangekort, medlemskap, 26tio-medlemskap eller varför inte något från vår shop? Se erbjudanden här ovan.

Öppettider för kansliet och restaurangen

Restaurangen har öppet för jullunch och julbord fram till 16/12. Restaurangen är sedan stängd för året. 

Kansliet håller julstängt från 17/12 fram till 9/1 2023. Vid akut hjälp under denna period ber vi dig skicka ett mail till info@karstagk.se

Golfhallen & Trackmanstudion är öppen

Våra tränare genomför träningar fram til 21 december och är sedan jullediga till 9 januari. Golfhallen är dock öppen för alla som vill träna på egen hand! Dessutom är Trackmanstudion öppen för bokning!

Vi påminner dig som vill träna i golfhallen att du måste parkera bilen enligt bilden ovan. Det är förbjudet att köra in på Nya Åkeriets område innanför grindarna. Vi ber föräldrar som ska hämta sina barn från träningen respektera detta då stora lastbilar rör sig på området. 

Öppettiderna för golfhallen är följande:

27-dec09.00 – 18.00
28-dec09.00 – 18.00
29-dec09.00 – 18.00
30-dec09.00 – 16.00
02-jan09.00 – 18.00
03-jan09.00 – 18.00
04-jan09.00 – 18.00
05-jan09.00 – 18.00
06-janSTÄNGT

 

Instagram