NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Imorgon börjar Sommarlägret!

Vi välkomnar närmare 50 stycken av våra juniorer till årets Sommarläger måndag-torsdag.

Ett fullspäckat program med träning, aktiviteter och spel väntar våra juniorer. Imorgon klockan 09.00 startar lägret och det pågår sedan till torsdag eftermiddag. Lägret avslutas med juniortävlingen Teen Cup där alla våra lägerdeltagare spelar tävling på banan, några för allra första gången.

Måndag-onsdag kommer det att vara hög aktivtet på drivingrange och övningsområden. Vi hoppas att ni har förståelse för det och hejar lite extra på våra unga medlemmar.

Banstatus och information

Äntligen kom det, idag söndag, välbehövligt regn över banan. Den senaste tidens värme och sol har gjort att golfbanan är torr. Vi har stödvattnat extra varje dygn och gör allt vi kan för att hålla banan i så fint skick det går.

Nästa vecka är det Midsommarafton på fredagen och banan är öppen för spel. Restaurang och reception har stängt fredag och lördag (midsommardagen) men det går bra att hämta ut scorekort och betala eventuell greenfee i greenfeerummet. Om du är i behov av en golfbil någon av dessa två dagar ber vi dig ta kontakt med receptionen.

Glädjande siffror för Herrgolfen!

På onsdagar spelar vi kontinuerligt Herrgolf på klubben och efter 7 omgångar har vi en ökning på antalet deltagare från i fjol med 36%, det tycker vi är jätteroligt!

2022 deltog 158 herrar på 7 omgångar. 2023 har 216 herrar deltagit.

Om du vill veta mer om herrgolfen kan du läsa här.

Välkommen på en god lunch!

Nedan ser du nästa veckas meny.
Observera att vi håller stängt fredag-lördag.

MÅNDAG
– Korv stroganoff med ris
– Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

TISDAG
– Pasta bolognese
– Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

ONSDAG
– Kycklingspett med rostad potatis och tzatziki
– Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

TORSDAG
– Tacotallrik
– Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

FREDAG-LÖRDAG
Stängt Midsommarafton & midsommardagen

SÖNDAG
– Coq au vin med pasta
– Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

Kungsbacka Golfklubb på besök

I torsdags fick vi besök av klubbchef och styrelserepresentanter från Kungsbacka Golfklubb för att utbyta erfarenheter och tankar kring en golfklubbs idrottsverksamhet. Vi delade med oss av vår satsning kring 26tio, juniorupplägg samt generella tankar kring hur vi kan hjälpa våra medlemmar att bli bättre på golf samt skapa mervärden i sitt medlemskap. Även Svenska Golfförbundets Idrottsrådgivare Peter Brattberg medverkade och gav mycket input och idéer utifrån Golfsverige i allmänhet. Vi fick en mycket givande och bra dag tillsammans.

Vill du börja spela golf?

Hos oss på Kårsta Golfklubb kan du genomföra en nybörjarkurs med vår tränare Mathias Edberg för endast 750 kronor. Därefter kan du välja om du vill teckna ett medlemskap i klubben och det bästa är att vi erbjuder dig subventionerat pris under dina tre (!) första år som medlem.
Nästa kurstillfälle finns nu bokningsbart på hemsidan:
1 juli 09.00 – 12.00
8 juli 09.00 – 12.00
Klicka här för att anmäla dig.

Vi har haft besök av Företagarna samt press/media

I veckan som var hade vi besök av regionchefen för Företagarna Eva Cooper som bjöd in press/media där Eva höll en presentation av Småföretagsbarometern hos oss på Kårsta GK. Från Swedbank medverkade också övergripande regionchef Anders Paulsson, företagschef Peter Sundqvist och Nicklas Funk. Anna och Andreas medverkade och berättade om hur Kårsta Golfklubb har påverkats av pandemin, konjunkturen och hur vi ser på framtiden.
Sveriges Television och Nerikes Allehanda medverkade under förmiddagen. Bild: Företagarna
Instagram