NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Semestergolfveckan v. 27

Det närmar sig en av årets roligaste veckor!

Måndag 
Partävlingen Black & White spelas där tävlingsformen är lite annorlunda. Det finns nämligen två flaggor på varje green, en placerad enkelt och en placerad svårt. Vilken satsar laget på? Våra två affärsvänner ICA Nära Längbrotorg och ICA Supermarket City sponsrar prisbordet.

Tävlingen spelas med löpande start från klockan 07.30. Restaurang och reception öppnar 06.30. På kvällen serveras Pad Thai på murrika för endast 89 kronor. Dessutom har vi Quiz med fina priser!

Tisdag 
Den mycket populära singeltävlingen Golfare mot cancer – hosted by Martin Eriksson. Som vi så många gånger har tänkt, “golf vore så enkelt om man fick två försök på varje slag”. Upp till bevis, du får nämligen två servar hela dagen.

Tävlingen spelas med löpande start från klockan 07.00 och alla spelare startar på hål 10. Restaurang och reception öppnar 06.00. På kvällen serveras Kycklingspett med pommes frites & två olika såser. Dessutom finns veckans drinkar Gin & Tonic samt Mojito på menyn hela veckan.

Onsdag 
Kårstas affärsvänner sponsrar denna tävlingdag och spelformen är Irish Greensome. Tävlingen spelas med två kanonstarter, kl 07.30 eller kl 13.15. Tillsammans med en partner ska ni försöka bemästra Kårsta GK på så få slag som möjligt. Välj en bra partner så har ni chans att hamna på prispallen. Om inte, kanske du ska satsa alla kort på kvällens Long Drive Competition som startar klockan 18.30! Samlingsplatsen är under eken och det finns fem olika tävlingsklasser. Anmälan sker här.

Restaurang och reception öppnar 06.00. På kvällen serveras Tacotallrik. Även plocktallrik finns som ett alternativ hela veckan.

Torsdag 
Tävlingen har spelats under många år på Kårsta GK och den är alltid lika poplär. Dialects korthålstävling spelas denna dag och a-l-l-a hål spelas som par 3. Första start är klockan 07.30. Restaurang och reception öppnar 06.30. På kvällen serveras kycklingwok med tortilla från vår murrika.

Dessutom kan du delta i en till tävling, KM i puttning! Spelformen för KM är slagspel scratch över 18 hål och första start är klockan 17.00. Tävlingen avgörs över våra 18 greener ute på stora banan.

Fredag
Samla ihop ett riktigt starkt tremannalag och anmäl er till fredagens Ligma Scramble. I år spelar vi dessutom helt utan begränsningar på vems utslag ni i laget väljer. Tävlingen spelas med två kanonstarter, kl 06.45 eller kl 13.15.

Restaurang och reception öppnar 05.45. På kvällen kommer vi få musikunderhållning av Lundström & Hjulström med start kl 18.30, det får ni bara inte missa! Restaurangen erbjuder högrevsburgare med pommes frites denna kväll.

 

Allmän information inför Semestergolfveckan

 • Vi ber er samåka till golfklubben då vi har begränsat antal parkeringsplatser
 • Restaurangen serverar lunch kl 11.30-14.00
 • Restaurangen serverar hamburgare från grillen kl 14.00-17.00
 • Restaurangen serverar middag kl 17.00-20.00
 • Restaurangen erbjuder plocktallrik varje kväll mellan kl 18.30-21.00
 • ALLA är välkomna till restaurangen, oavsett om man deltar under Semestergolfveckan eller inte
 • Vi har närmast hål tävlingar under veckan och dessa betalas i tältet vid puttinggreen
 • Vi öppnar nya tee på hål 6 denna vecka
 • Om du är i behov av en golfbil under tävlingsagarna ber vi dig boka den direkt med receptionen
 • Vår scoreinmatning och inlämning av scorekort sker i tävlingskuren
 • Vi har specialerbjudanden med våra tränare!
 • Vi har erbjudanden i shopen!
 • Vi har ett informationstält där tävlingsregler och övrig information om veckan finns
 • I detta tält kan du även läsa mer om träningskonceptet 26tio.

 

Banstatus och information

Det är fortsatt torrt på vår bana men vi gör allt vi kan för att vattna extra både dag- och natt. Vi får mycket fint beröm för den ruff vi har släppt upp på flera hål. Ambitionen är att det ska skapa bättre inramning på respektive hål. 

Vi har under försommaren ägnat mycket tid åt den nya teeytan på hål 6 och vi kommer att öppna upp den för spel i samband med foursome KM söndag 2 juli.

150 stycken klistermärken pryder nu även våra bunkerkrattor med förhoppning om att fler spelare ska placera dem rätt i våra bunkrar.

Glöm inte bort att besöka våra samarbetsklubbar!

Under semesterperioden kan det kanske finnas utrymme i tid att besöka en annan bana? Du kommer väl ihåg att du som är fullvärdig medlem hos oss har möjlighet att spela för reducerat pris på flera andra banor. Läs mer här

Välkommen på en god lunch!

Nedan ser du nästa veckas meny.

MÅNDAG
– Coq au vin med pasta
– Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

TISDAG-ONSDAG
– Isterband med stuvad potatis
– Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

TORSDAG-FREDAG
– Wok utomhus på murrika 
Obs! Ingen ordinarie lunch inomhus denna dag.

LÖRDAG-SÖNDAG
– Pannbiff med stekt lök, ägg samt potatis och gräddsås
– Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

Vill du börja spela golf?

Hos oss på Kårsta Golfklubb kan du genomföra en nybörjarkurs med vår tränare Mathias Edberg för endast 750 kronor. Därefter kan du välja om du vill teckna ett medlemskap i klubben och det bästa är att vi erbjuder dig subventionerat pris under dina tre (!) första år som medlem.
Nästa kurstillfälle finns nu bokningsbart på hemsidan:
1 juli 09.00 – 12.00
8 juli 09.00 – 12.00
Klicka här för att anmäla dig.
Instagram