NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

Den här veckan har vi påbörjat luftningsarbetet på banan. Hål 1-9 är öppet med sommargreener till och med tisdag 31 oktober. Hål 10-18 är stängda.

Det finns risk för frost och vi ber er respektera att inte beträda golfbanan så länge det är frost. Skulle det vara så att det inte går att spela på din bokade starttid med hänsyn till frost är det ditt ansvar som spelare att boka en ny starttid. 

Restaurangen är öppen
Om du åker ut för att öva eller spela påminner vi dig om att restaurangen är öppen. Självklart är du välkommen att bara komma ut och äta eller fika också. Vi erbjuder lunchbuffé måndag-fredag för endast 99 kronor. 

Receptionens är stängd för säsongen 
Scorekort och betalning av eventuell greenfee sker i greenfeerummet. 
 

Städdag
Idag genomförs höstens städdag på klubben mellan klockan 12.00-14.00. 

Golfhallen öppnar för säsongen redan nu på måndag!

26tio Galan

Från hösten 2022 till den 26 oktober 2023 har vi haft 100 deltagare som tränat och utvecklat sin golf tillsammans med våra tränare Mimmi och Mathias. Utvecklingen av 26tio har varit och är helt fantastisk. I torsdags, den 26/10 genomförde vi en galakväll i Frimis salongssal där vi diplomerade och hyllade årets deltagare. Det blev en riktigt fin gala, tack alla deltagare.

På måndag börjar nästa års säsong av 26tio. Det finns ett fåtal platser kvar men i år tar vi emot 140 deltagare! Läs mer här. 

Stötta klubben – köp Golfamore kortet

Du vet väl om att Golfamorekortet går att köpa av oss på klubben? Om du ska resa utomlands finns det många golfbanor som låter dig spela för reducerad greenfee mot uppvisande av kortet. Just nu är det kampanj, köp ett kort i år och du får ett Golfamorekort för hela nästa säsong på köpet. Golfamore är det nya namnet på Golfhäftet. 

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort via klubben. 

Lunchbuffé under oktober & november månad

Vi serverar lunchbuffé mellan klockan 11.30-14.00 och det kostar 99 kronor att äta. Restaurangen är öppen till 22 december och vi övergår till jullunch den 27 november.

Restaurangen är öppen måndag-fredag i perioden 16 oktober-24 november.

Häng med oss till Spanien i vår!

Till våren kommer vi att genomföra två golfresor till Spanien och du kan redan idag anmäla dig.

Mathias och Anna kommer att genomföra den första resan till östra Spanien 13-20 april och du kan läsa mer här.

Mimmi och Anna genomför en tjejresa till sydvästra Spanien 27 april-4 maj och du kan läsa mer här.

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Kanske ska du resa utomlands och vill ha med dig några bra tips inför det? Eller kanske vill du satsa på vinterträning i golfhallen?
Mimmi och Mathias hjälper dig gärna.

Boka en träningstid genom att klicka här.

Instagram