NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

Hur länge kommer banan vara öppen med sommargreener?
Vi håller hål 1-18 öppet till och med måndag 23 oktober, därefter stänger vi hål 10-18 med hänsyn till att arbete ska påbörjas på dessa hål. Hål 1-9 är öppet med sommargreener hela oktober månad. Till veckan kommer luftningsarbete påbörjas.

Vi erbjuder 300 kronor i höstgreenfee till alla gäster som besöker oss. Erbjudandet gäller både vardag och helg.

Det finns risk för frost och vi ber er respektera att inte beträda golfbanan så länge det är frost. Skulle det vara så att det inte går att spela på din bokade starttid med hänsyn till frost är det ditt ansvar som spelare att boka en ny starttid. 

Restaurangen är öppen
Om du åker ut för att öva eller spela påminner vi dig om att restaurangen är öppen. Självklart är du välkommen att bara komma ut och äta eller fika också. Vi erbjuder lunchbuffé måndag-fredag för endast 99 kronor. 

Receptionens är stängd för säsongen 
Scorekort och betalning av eventuell greenfee sker i greenfeerummet. 

Tidsbokning
Vår tidsbokning är öppen till och med söndag 22 oktober, därefter övergår vi till bollränna. Scorekort och betalning av eventuell greenfee sker i greenfeerummet. Vi har i år ingen fysisk bollränna utan tillämpar kösystem från hål 1. 

Städdag
Vi genomför höstens städdag lördag 28 oktober klockan 12.00-14.00. Du anmäler dig här

Golfhallen öppnar för säsongen måndag vecka 45!

Stötta klubben – köp Golfamore kortet

Du vet väl om att Golfamorekortet går att köpa av oss på klubben? Om du ska resa utomlands finns det många golfbanor som låter dig spela för reducerad greenfee mot uppvisande av kortet. Just nu är det kampanj, köp ett kort i år och du får ett Golfamorekort för hela nästa säsong på köpet. Golfamore är det nya namnet på Golfhäftet. 

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort via klubben. 

Lunchbuffé under oktober & november månad

Vi serverar lunchbuffé mellan klockan 11.30-14.00 och det kostar 99 kronor att äta. Restaurangen är öppen till 22 december och vi övergår till jullunch den 27 november.

Restaurangen är öppen måndag-fredag i perioden 16 oktober-24 november.

Vad finns på veckans lunchbuffe?

Måndag-tisdag
Burgundisk köttgryta med kokt potatis
Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka

Onsdag-torsdag
Stekt falukorv med kokt potatis och stuvade morötter
Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka

Fredag
Rostbiff med potatisgratäng
Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka

Ät hur mycket du vill för 99 kronor!
Vi har även vegetariskt alternativ.

Mötestider och planering för framtiden

Den här perioden på året ägnar personal och styrelse mycket tid till att utvärdera året som varit samt planera framåt. Budgetarbetet är i full gång och parallellt med det jobbar vi med försäkringsärendet från sommarens utmaning när mycket regn och åsknedslag förstörde vår fina bana. 

Torsdag den 9 november är alla medlemmar välkomna till Lundhagskyrkan för höstårsmötet 2023. Kallelese har skickats ut mailledes och anmälan till mötet kan du göra här

Skulle du vilja vara med i 26tio?

Måndag vecka 44 startar en ny träningssäsong med deltagare som anmält sig till 26tio. Alla deltagare börjar med en screening och tillsammans med tränarna skapas en plan och målsättning för nästkommande år, individuellt för alla deltagare. Det är från och med denna period möjligt att träna i vår golfhall igen och bokningsbara träningstider, både med tränare och för individuell träning, kommer att finnas på vår hemsida.

Vill du läsa mer om 26tio och vad upplägget innebär? Klicka här för vidare information.

26tio Galan

På torsdag 26/10 har vi bjudit in alla deltagare som medverkat i 26tio under säsongen till en Gala på Frimis. Vi vill på ett trevligt sätt tacka alla deltagare genom en middag med underhållning.  

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Kanske ska du resa utomlands och vill ha med dig några bra tips inför det? Eller kanske vill du satsa på vinterträning i golfhallen?
Mimmi och Mathias hjälper dig gärna.

Boka en träningstid genom att klicka här.

Instagram