NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Julen närmar sig…

Det har på flera sätt varit en fantastisk vecka samtidigt som den har utmanat oss på grund av sjukdom bland personalen. Vi har arbetat hårt för att hålla verksamheten igång och för att fortsätta leverera hög kvalitet på den service vi erbjuder, oavsett om det avser jullunch, skidspår eller golfträning.

Under veckan som har gått har vi levererat catering till nästan 500 personer och det har varit alltifrån smörgåstårtor till landgångar och lilla- eller stora julbordet. Tack till alla våra gäster som har beställt catering eller besökt oss på plats för jullunch.

Banpersonalen har arbetat med underhåll av maskiner samt röjt sly på banan. Killarna har även ordnat fina skidspår till den som känner för att åka ett eller kanske två varv på vår rundbana (som är cirka 2 km lång). Vi hoppas att vädret möjliggör skidåkning framöver också även om termometern inte riktigt visar det vi önskar för skidåkning…

När vi närmar oss jul vill vi påminna dig om att julbutiken på Kårsta finns. I år erbjuder vi dig som inte känner för att laga maten själv att handla den via oss. Läs mer om julbutiken genom att klicka här.

Klicka på bilderna så blir de större.

Flitens lampa lyser i golfhallen

Det är häftigt att se hur många golfspelare vi har som vill bli bättre!

Vi erbjuder regelbunden träningen varje vecka via 26tio samtidigt som golfhallen är öppen för alla som vill träna på egen hand och vi är mycket glada över att se den aktivitet som just nu är i hallen. Från morgon till kväll har vi golfspelare där som vill bli bättre. Heja er och heja Kårsta GK!

Julklappstips – köp ett presentkort

Ge bort en värld av möjligheter med Kårsta Golfklubbs presentkort

Mottagaren kan välja mellan mycket – exempelvis mat i vår restaurang, golflektioner, medlemskap, nybörjarkurser eller golfprodukter. 

Skicka ett mail till info@karstagk.se så hjälper vi dig vidare.

Nu finns din årsavgift för säsongen 2024 upplagd i Mingolf

Det är enkelt att betala din medlems- och spelavgift från golfklubben via Min Golf. Vi påminner dig om att du inte får någon faktura skickad till dig utan du behöver själv logga in och betala din avgift. Klicka här för att komma till Min golf.

På vår hemsida finns det en enkel lathund som beskriver hur du gör för att betala avgifterna. Det finns även information om friskvårdsbidrag, betalningsalternativ och autogiro. Klicka här för att läsa mer.

Årsavgifterna för säsongen 2024 förfaller den 31 januari 2024.

Om du hellre vill betala din årsavgift direkt via kassan på golfklubben erbjuder vi två specifika tillfällen för det:

18 december, klockan 09.00-11.00

18 januari, klockan 11.00-13.00

Betalningen sker i receptionen vid dessa tillfällen.

2 Golfamore kort + gåva på köpet = Årets julklapp

Äntligen kan vi börja blicka fram emot en härlig och mysig jul med nära och kära. Men inte bara det, vi kan snart även se fram emot ett nytt golf-år och golfsäsongens första golfrunda. När vi minst anar det är det återigen dags att pegga upp på första tee och då gäller det att vara redo med årets Golfamore kort! Passa på att ge bort mer golf och nya golfupplevelser i julklapp till dina nära och kära, så ni kan spela till halv greenfee tillsammans hela nästa år.

Köper du 2 Golfamore kort just nu får du även välja en gåva. Välj mellan:
• Retro head cover
• Modern head cover
• Dad hat-keps
• Baseball keps
• Golfamore-handduk
• Golfamore-mössa

Det finns alltid någon att ge bort ett Golfamore kort till! Köp ett till dig och ett till din vän, partner eller någon du vill ska spela mer golf nästa år.

Kampanjen gäller t o m 24 december. 

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort och stötta klubben.

2 Golfamore kort + gåva på köpet = Årets julklapp

Äntligen kan vi börja blicka fram emot en härlig och mysig jul med nära och kära. Men inte bara det, vi kan snart även se fram emot ett nytt golf-år och golfsäsongens första golfrunda. När vi minst anar det är det återigen dags att pegga upp på första tee och då gäller det att vara redo med årets Golfamore kort! Passa på att ge bort mer golf och nya golfupplevelser i julklapp till dina nära och kära, så ni kan spela till halv greenfee tillsammans hela nästa år.

Köper du 2 Golfamore kort just nu får du även välja en gåva. Välj mellan:
• Retro head cover
• Modern head cover
• Dad hat-keps
• Baseball keps
• Golfamore-handduk
• Golfamore-mössa

Det finns alltid någon att ge bort ett Golfamore kort till! Köp ett till dig och ett till din vän, partner eller någon du vill ska spela mer golf nästa år.

Kampanjen gäller t o m 24 december. 

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort och stötta klubben.

Häng med oss till Spanien i vår!

Klicka på bilderna så blir de större.

Till våren kommer vi att genomföra två golfresor till Spanien och du kan redan idag anmäla dig. Mathias och Anna kommer att genomföra den första resan till östra Spanien 13-20 april och du kan läsa mer här. Mimmi och Anna genomför en tjejresa till sydvästra Spanien 27 april-4 maj och du kan läsa mer här.

Om du reser ensam och vill följa med på resan, hör av dig till klubben om du kan tänka dig att dela rum med någon annan resenär.

Instagram