NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

En intensiv och lyckad vecka!

Vintermagin har omfamnat vår golfbana, och skidspåren är redo att välkomna er för en underbar åktur! För de som vill åka längdskidor finns spåret till vänster om studiohuset, i höjd med utslaget på hål 10.

Vårt banpersonal har kämpat i det kyliga vädret och har delvis kunnat fortsätta med arbetet att gräva ur våra diken. Vi arbetar även hårt med reparationer och underhåll av maskiner samtidigt som vi fortsätter att hantera försäkringsärendet efter sommarens intensiva regn.

I onsdags hade vi full aktivitet på klubben. Vi levererade catering till närmare 300 personer under dagen samt lagade jullunch till 80 besökare. På kvällen hade vi dessutom två föreläsningar hos vår nya affärsvän Classic Bowl/Strike där Mimmi & Mathias delgav fördjupad information om Trackman (den bollradar som tränarna använder sig av i träningsverksamheten). Deltagarna fick lära sig mer om tekniska parametrar och de siffror som en trackman kan hjälpa tränare/spelare att analysera.

Klicka på bilderna så blir de större.

Vila i frid, Rune Larsson

Med en outtröttlig passion och en hängivenhet som sträcker sig över två decennier har Rune Larsson varit en hörnsten i vår golfklubbs historia.

Rune har varit med och byggt golfbanan, han har haft en betydande roll i anläggningskommittén och under de senaste tjugo åren har han varit ansvarig för “Onsdagsgruppen”, klubbens ideella bankommitté. Från dag ett har Rune varit motorn som drivit vår fina golfklubb framåt. Eldsjälen Rune har arbetat hårt för förbättringar men han har inte bara satt avtryck i form av fysiska förbättringar utan också genom sin omtanke och sitt engagemang för varje medlem och medarbetare.

Tack, Rune, för att du har varit den brinnande inspirationen och drivkraften som har format vår golfklubbs resa. Vi ska fortsätta utveckla den i din anda för framtida generationer av golfare. Tack för allt du har gjort och betytt för oss.

/Anna med personal, onsdagsgrupp och styrelse

Kom och smaka på julstämningen!

Eller gör det enkelt och beställ den hem istället!

Nu är det äntligen jul i restaurangen. Till och med söndag den 17 december är du varmt välkommen att äta jullunch och julbord. Har du inte möjlighet att komma kan du beställa hem julmaten istället – varför inte göra det enkelt? Se vad som kan passa och klicka på den bild nedan som du är nyfiken på:

Golfhallen är öppen för säsongen!
Det är redan full aktivitet i hallen och alla som vill är välkomna att boka en träningstid, både för egen träning eller med någon av våra tränare. Klicka här för att boka en tid.

Vill du ha ett bagskåp nästa säsong?
Vi har för närvarande skåp lediga på klubben. Om du är intresserad kan du skicka ett mail till info@karstagk.se

Julklappstips – köp ett presentkort

Ge bort en värld av möjligheter med Kårsta Golfklubbs presentkort

Mottagaren kan välja mellan mycket – exempelvis mat i vår restaurang, golflektioner, medlemskap, nybörjarkurser eller golfprodukter. 

Skicka ett mail till info@karstagk.se så hjälper vi dig vidare.

Nu finns din årsavgift för säsongen 2024 upplagd i Mingolf

Det är enkelt att betala din medlems- och spelavgift från golfklubben via Min Golf. Vi påminner dig om att du inte får någon faktura skickad till dig utan du behöver själv logga in och betala din avgift. Klicka här för att komma till Min golf.

På vår hemsida finns det en enkel lathund som beskriver hur du gör för att betala avgifterna. Det finns även information om friskvårdsbidrag, betalningsalternativ och autogiro. Klicka här för att läsa mer.

Årsavgifterna för säsongen 2024 förfaller den 31 januari 2024.

Om du hellre vill betala din årsavgift direkt via kassan på golfklubben erbjuder vi två specifika tillfällen för det:

18 december, klockan 09.00-11.00

18 januari, klockan 11.00-13.00

Betalningen sker i receptionen vid dessa tillfällen.

2 Golfamore kort + gåva på köpet = Årets julklapp

Äntligen kan vi börja blicka fram emot en härlig och mysig jul med nära och kära. Men inte bara det, vi kan snart även se fram emot ett nytt golf-år och golfsäsongens första golfrunda. När vi minst anar det är det återigen dags att pegga upp på första tee och då gäller det att vara redo med årets Golfamore kort! Passa på att ge bort mer golf och nya golfupplevelser i julklapp till dina nära och kära, så ni kan spela till halv greenfee tillsammans hela nästa år.

Köper du 2 Golfamore kort just nu får du även välja en gåva. Välj mellan:
• Retro head cover
• Modern head cover
• Dad hat-keps
• Baseball keps
• Golfamore-handduk
• Golfamore-mössa

Det finns alltid någon att ge bort ett Golfamore kort till! Köp ett till dig och ett till din vän, partner eller någon du vill ska spela mer golf nästa år.

Kampanjen gäller t o m 24 december. 

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort och stötta klubben.

2 Golfamore kort + gåva på köpet = Årets julklapp

Äntligen kan vi börja blicka fram emot en härlig och mysig jul med nära och kära. Men inte bara det, vi kan snart även se fram emot ett nytt golf-år och golfsäsongens första golfrunda. När vi minst anar det är det återigen dags att pegga upp på första tee och då gäller det att vara redo med årets Golfamore kort! Passa på att ge bort mer golf och nya golfupplevelser i julklapp till dina nära och kära, så ni kan spela till halv greenfee tillsammans hela nästa år.

Köper du 2 Golfamore kort just nu får du även välja en gåva. Välj mellan:
• Retro head cover
• Modern head cover
• Dad hat-keps
• Baseball keps
• Golfamore-handduk
• Golfamore-mössa

Det finns alltid någon att ge bort ett Golfamore kort till! Köp ett till dig och ett till din vän, partner eller någon du vill ska spela mer golf nästa år.

Kampanjen gäller t o m 24 december. 

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort och stötta klubben.

Häng med oss till Spanien i vår!

Klicka på bilderna så blir de större.

Till våren kommer vi att genomföra två golfresor till Spanien och du kan redan idag anmäla dig. Mathias och Anna kommer att genomföra den första resan till östra Spanien 13-20 april och du kan läsa mer här. Mimmi och Anna genomför en tjejresa till sydvästra Spanien 27 april-4 maj och du kan läsa mer här.

Om du reser ensam och vill följa med på resan, hör av dig till klubben om du kan tänka dig att dela rum med någon annan resenär.

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Kanske ska du resa utomlands och vill ha med dig några bra tips inför det? Eller kanske vill du satsa på vinterträning i golfhallen?
Mimmi och Mathias hjälper dig gärna.

Boka en träningstid genom att klicka här.

Instagram