NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

God fortsättning! 

Vi hoppas att du har fått en fin start på det nya året!

Kansliet öppnar igen imorgon, måndag 8 januari och vi finns tillgängliga på telefon alternativt via mail. Om du önskar besöka oss ute på klubben är vi glada om du hör av dig innan besöket då vi arbetar hemifrån vissa dagar. 

I golfhallen har det varit full aktivitet under årets första vecka. Våra 26tio deltagare tränar för fullt och det är häftigt att se vilket träningsflit det finns hos så många. Om du känner för att träna ett pass i vår golfhall kan du boka en tid här.

Jörgen har dragit fina skidspår kontinuerligt ute på klubben så den som känner för att ta ett varv eller två är välkommen. 

Vi påminner dig även om att årsavgiften för säsongen förfaller 31 januari. Avgiften finns upplagd i Min Golf och du kan läsa mer om hur du går tillväga för att betala genom att klicka här.

Klicka på bilderna så blir de större.

26tio är med i ”Pitch”

I höstas var Brama på uppdrag av Svenska Golfförbundet hos oss för att få en inblick i vår idrottsverksamhet och 26tio

Vi är både stolta och glada över den fina utveckling som 26tio just nu har. I år tränar 140 deltagare kontinuerligt med oss och efterfrågan är stor. I nuläget har vi fått sätta en gräns på antalet deltagare då vi inte har lokalytan vintertid eller fler resurser. Titta gärna på filmen som beskriver 26tio på klubben.

Nu finns din årsavgift för säsongen 2024 upplagd i Mingolf

Det är enkelt att betala din medlems- och spelavgift från golfklubben via Min Golf. Vi påminner dig om att du inte får någon faktura skickad till dig utan du behöver själv logga in och betala din avgift. Klicka här för att komma till Min golf.

På vår hemsida finns det en enkel lathund som beskriver hur du gör för att betala avgifterna. Det finns även information om friskvårdsbidrag, betalningsalternativ och autogiro. Klicka här för att läsa mer.

Årsavgifterna för säsongen 2024 förfaller den 31 januari 2024.

Om du hellre vill betala din årsavgift direkt via kassan på golfklubben erbjuder dig att komma ut till klubben den 18 januari klockan 11.00-13.00 så hjälper vi dig på plats.

Sista chansen – res till Spanien med Mimmi & Anna

Instagram