NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Vad händer på banan just nu?

Ny sand i våra bunkrar!

Arbetet är i full gång på klubben! Den här veckan har vår affärsvän PTM Markbyggarna hjälpt oss med att färdigställa upplagsplatsen till höger om drivingrangen, ni kan se bilder nedan på förbättringen. Vi har jobbat hårt med att gräva ur våra diken på hål 1-9 samt förbättrat arbetsmiljön nere vid Lången. Utöver det är vi nästan färdiga med urgrävningen av gammal sand på hål 1-9 samt reparation och förbättringar av vår dränering i bunkrarna. Cirka 200 ton sand har levererats till oss från Brogårds sand varje vecka och arbetet fortsätter i närtid.

Utöver detta har vi arbetat hårt med att få bort is från våra greenytor. Tyvärr har vädret varit växlande och is är svårt när det dessutom blir sol och plusgrader som denna helg. Vi behöver få bort isen innan nästa snöoväder drar in enligt prognos. Vi gör vårt bästa för att det ska bli så bra som möjligt inför säsongen.

På tal om säsongen, den närmar sig med stormsteg!
Vi hoppas att ni är lika laddade och förväntansfulla på året som vi är. Kom ihåg att gå in och betala din årsavgift via Mingolf!

Golfbranschen intervjuade vår greenkeeper Jörgen förra veckan och skrev ett reportage om oss som du kan läsa här.

Klicka här för att läsa mer om vår affärsvän PTM Markbyggarna. Det är bland annat dom som har hjälpt oss med den gången, stenen och den fina trädgården mellan restaurangen och kanslibyggnaden. 

Har du missat att betala din årsavgift för säsongen?

Har du missat att betala din avgift inför året? Den finns fortfarande upplagd i Min Golf och vi påminner dig om att betala den snarast. Klicka här för att komma till Min golf.

På vår hemsida finns det en enkel lathund som beskriver hur du gör för att betala avgifterna. Det finns även information om friskvårdsbidrag, betalningsalternativ och autogiro. Klicka här för att läsa mer.

Om du hellre vill betala din årsavgift direkt via kassan på golfklubben ber vi dig ta kontakt med Joachim på mailadress: joachim@karstagk.se

Alfred Hilmersson – En av klubbens elitspelare!

Vi har många duktiga spelare som representerar klubben och en av dem är Alfred Hilmersson. Alfred blir i år 22 år gammal och studerar på högskolan i Halmstad. Alfred har varit medlem hos oss under många år och flyttade i fjol ned till Halmstad för att kombinera sin golfsatsning med studier. Vi hörde av oss till Alfred för att stämma av hur han mår och hur han har det söder över.

Trivs du i Halmstad och varför?
Ja de gör jag, de är en väldigt utvecklande miljö jag befinner mig i där alla i gruppen pushar varandra till att bli bättre och de kombinerat med bra tränare och anläggningar i världsklass så är de svårt att inte trivas.

 

Följ gärna Alfreds idrottskarriär via Facebook eller Instagram under namnet: hilmerssonalfred

Kanslibyggnaden är stängd för renovering

Under de närmaste veckorna kommer kanslihusets ytterdörr att vara låst då renovering pågår invändigt. Personalen arbetar på distans under denna period alternativt finns vi på plats inne i restaurangbyggnaden. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig boka ett möte eller ringa oss innan du åker ut på spontanbesök.

Välkommen Josefine!

Som ni säkert tidigare har läst i Kårstanytt har vi sökt en tränare på vikariat med hänsyn till att Mathias är deltidssjukskriven. Vi hälsar vi Josefine Nyqvist välkommen att arbeta tillsammans med oss. Jossan kommer främst att hjälpa till med träningar för 26tio och juniorverksamheten och hon kommer att finnas med oss under våren.

Josefine har studerat på college i USA och efter det tävlat aktivt som professionell spelare både på undertouren och damernas Europatour. Dessutom har hon gått PGA tränarassistentutbildning och har ett stort intresse för tränarskapet. Välkommen till oss!

26tio är med i ”Pitch”

I höstas var Brama på uppdrag av Svenska Golfförbundet hos oss för att få en inblick i vår idrottsverksamhet och 26tio

Vi är både stolta och glada över den fina utveckling som 26tio just nu har. I år tränar 140 deltagare kontinuerligt med oss och efterfrågan är stor. I nuläget har vi fått sätta en gräns på antalet deltagare då vi inte har lokalytan vintertid eller fler resurser. Titta gärna på filmen som beskriver 26tio på klubben.

Instagram